september 26, 2007

Maailmaavastusi

Ja NEED on vaid viimastest päevadest:D

Kõigepealt lugesin leheartiklit geniaalsustest, mida telefonifirma konkursi raames välja mõeldi. Kujutage ette - keegi tahtis, et telefon oleks ühtlasi rasedustester. Nagu MISASJA??? Kes siis pärast kasutatud telefone ostaks, kui üks nende funktsioon eeldab peale pissimist? Jälk mõte. Väga naljakas ka.

Teine, mis mind eelmise nädala lehenumbritest kumitama jääb, on see, et Hugh Hefner ja Kaljo Kiisk on ühevanad - või vähemalt oleksid, kui neljapäeval üks neist paremasse kohta poleks läinud. Naljakas on mõelda kahest erineva maailma ühevanusest mehest. Ei kujutaks kumbagi teise nahas ette.

Kolmandaks, leiutasin uue tähe. Hääldus on ehh, aga kirjapilt samasugune nagu ha-l. Tähestikus käib see e ja f-i vahele. Tegelikult, ma lihtsalt panin automaatselt tarka uurimustööd tehes. Lugesin kristi teksti üle ja ütlesin järsku, et sinna(suvaline koht) käib ju ehh täht. Kõigil oli lõbus jälle.

Ja täna... ma vist kirjutasin kasutatud ramatu poe asendusmüüjast, kellega poes kohe jutusoonele saime ja kes iga teema tagasi enda peale juhtis. Kui ta hakkas enda kahe pruudiga kekkama, tegime minekut, aga enne veel lubas ta kindasti järgmine kord kohtudes meile tere öelda.

Ja siis täna... ta tuli mulle ühika ees vastu ja ei tundnud ära. Mina ütlesin: tere ja tegin talle kohe märkuse ka. Ja teate, mis ta vastas? Mehed on ikka ebanormaalselt seksuaalsed olevused. "Ei noh... aga sul oli sis minikas seljas." Huvitav, kas mu jalad olidki ainsad, mis talle meelde jäid. Hetkel jooksis peast läbi mõte, et kägistaks ta ära oma kauni jalgadepaariga, aga see poleks eriti pikaajaline fun. Küll ma leian mõne teise variandi, kuidas kätte maksta nii, et ta arugi ei saa.

Üks avastus veel. Tegin just sel aastal esimest korda süüa ja avastasin, et mulle isegi meeldib teha toitu, mille tegemine võtab vähem aega kui selle söömine.
Vähe, aga siiski midagi... edusammud.

Eile õnnestus lõpuks end sel aastal esimest korda trenni vedada. Aga pole viga. It only hurts when I move:)
Nüüd aga lähen välistudengeid avastama:P

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Kle ma väsin isegi ära su tegemistest lugedes.. Kuidas sa ise kõike seda jõuad???
Kas kloonimine õnnestus?

Mia ütles ...

Kõike alati ei jõuagi. Tänagi tahaks puhuda veel Soome noormeestega trehvis ja samas minna Illukasse ja homme tahaks kaheksasse loengusse jõuda. Kahjuks mitte, aga ma sain kõik tehtud.