jaanuar 29, 2020

Kirjad Kahele Triibule 35

Mu kallis,

Sinuga on nii huvitav.

Me jälgime koos sinu issiga heldinult, kuidas sa muudkui uusi asju teed ja oskad. Näiteks sööd sa aina edukamalt ise lusikaga. Sa kåll keerad lusika enne suuni jõudmist tagurpidi, aga üllatavalt tihti jõuavad viskossemad asjad ka suhu.

Sul on uus lemmikmäng, kus sa ulatad meile mõne soki või kinda, et me selle sulle kätte tõmbaksime. See teeb sulle nii nalja. Ja siis sa tõmbad selle taas käest ning kõik kordub taas.

Sa ronid igale poole - peale ja sisse.

Sa oled hakkanud meile rohkem päris musisid tegema, kuigi me peame ka alati su hammaste kogemiseks valmis olema.

Sa tuled vahel hetkeks kaissu.

Sa jooksed palju ringi oma käimisraamiga ja manööverdad vabalt, ise suurest õnnest hüsteeriliselt naerdes.

Sa matkid meid hoolega. Nt üks päev võtsin ma su ees laualt tolmu ja tõstsin hetkeks üles selle peal olnud klouni, et ka tema alt pühkida. Seejärel oli sinu kord tolmulappi valitseda ja ka sina tõstsid klouni, sest olid just näinud mind seda tegemas. Küll aga ei saanud sa vist veel päris hästi aru, milleks seda vaja oli.

Sa lased aina rohkem ja kauemaks tugedest lahti.

Sa mängid vapralt päev läbi issiga ja alles siis, kui ma koju jõuan, läheb sul kiireks minu sülle ja tisside juurde saamisega. Ma olen õppinud enne töölt lahkumist seal pissil käima, sest kodus sa mulle selleks aega anda ei raatsi. Sinu maksimum on see, kui ma saan saapad ja mantli ära pandud. Siis sa tuled mulle juba järgi nutuga. Usu, mina igatsen sind ka!

Täna hommikul üllatasid sa meid täiesti iseseisvalt diivani peale ronimisega ja premeerisid end mu kosmeetikakotis tuuseldamisega. Enam ei saa me sind üksi elutuppa jätta, sest lilled ei ela seda üle.

Ja täna õhtul... tegid sa iseseisvalt järjest 4-5 sammu. Su issi seda kahjuks ei näinud, aga me usume, et ju sa varsti teed neid rohkemgi. Ehk hakad sa Kuubal kõndima!?

Uhked emme ja issi - armastusega


Kommentaare ei ole: