juuni 06, 2021

Kirjad Kõhutantsijale 16

Tere, mu pisike!

Märkamatult oled sa saanud juba 25-päevaseks. Kuidas küll!?

Terve eelmise nädala oli Eesti vanaema meil külas ja seega on nüüd mõlemad vanaemad saanud sind kussutada, su mähkmeid vahetada ja beebilõhna lähedalt nuusutada. Sina aga oled suuresti ikka see sama laps, kes sa olid kümnepäevaselt. Sööd, sulged hetkeks silmad ja siis avad nad taas. Ma olen alati üllatunud, kui sa rohkem kui tunni või kaks päeval järjest magad ning ei imesta enam, kui sa 5-6 tundi jutti ärkvel oled. Meil on juba seljataga üks päev, mil vist ükski su uinak ei ületanud 20 minutit. Ma ei tea, kuidas sa küll jaksad nii. Samas oled sa aga ikka üks mõnus beebi, kes tahab palju lähedust, aga siis oled sa üldiselt ka eluga rahul. Ning öösiti ärkad vaid söömiseks ning ausalt öeldes pole mul aimugi, kaua sa sööd, sest mina uinun taas ammu enne, kui sa lõpetad. Ma küll ei tunne end väga hästi, et sa niimoodi mu külje all veidi ohus oled, aga ma lihtsalt ei püsi ärkvel ja sina õnneks ka ööloom ei paista olevat. Söömise osas oskan vaid kahtlustada, et sa sööd kõhu nüüd kiiremini täis kui alguses ehk oled muutunud efektiivsemaks. Ma täpselt ei tea, sest seekord ma äppe väga ei kasuta. AInult su kasvukõverat jälgin veidi. Kõik muu tundub loomulikult minevat.

Triibu käib ka jätkuvalt sind paitamas ja kallistamas ning otsib sind taga, kui sa tema nähtavusest kaod, aga on sulle nüüd ka meelega mõned toud kirja pannud ja mulle ka. Samas eks seda võis oodata.

Kui on midagi, mis võiks veel paremini olla, siis ma loodan, et sulle hakkab varsti kandelinas olemine meeldima, sest ma lihtsalt ei kujuta ette, kuidas ma muidu teie mõlemaga üksi hakkama saan, kui te just parasjag ei maga. Homme hakkab su issi taas tööle ja vend läheb lasteaeda. Meil aga tuleb tervisekontrollide nädal sinuga ja järgmistel nädalatel juba pean päris palju tunde teie kahega üksi hakkama saama. Mul on täitsa hirm, sest su vennas võib kibekähku turvalisest aiast välja joosta ja ma jõuan ehk napilt järele talle. Sina aga pole selles süüdi. Eks ma pean välja mõtlema, kuidas teil mõlemal hea oleks.


Armastusega,

Emme

Kommentaare ei ole: