august 12, 2021

Kirjad Kõhutantsijale 19

Palju õnne, mu kallis! 

Sa saad kohe-kohe kolmekuuseks. Aeg on tõesti ruttu läinud. Sa tähistad küll taaskord veidi haigena. Õigemini me oleme kogu perega tõbised ja läheme homme koronatesti tegema. Sina aga oled jätkuvalt üks mõnus beebi, kes on õnnelik igal pool mujal kui autos. Nüüd ka pikemalt kandelinas. 

Sellesse kuusse on jäänud palju toredaid hambutuid naeratusi, üks kukkumine, sest su vanemad polnud piisavalt kiired, palju kohtumisi meie Eesti sõpradega ja vist ka su esimene naer juulikuu viimasel päeval. Sa kasvad mürinal oodatust kiiremini nagu ka su vend ja uudistad muudkui maailma. Meie tuttavad imestavad, kui chill beebi sa oled, sest sa võid õues mõnel tekikesel lamades ise magama jääda keset kisa-kära ja üldse magad nüüd paremini, kuigi täna oli taas selline peaaegu üldse mitte magamise päev. Kuni sa jätkad öösiti ilusasti magamisega, oleme me rahul.

Sa nohised nüüd lõpuks mu kõrval ja mu vastas ning oled leppinud kahe igava koduse päevaga, sest lisaks nohule on su emme selg hetkel väga hell ja see ei ole hea kombo. Samal põhjusel pead sa veidi kauem ootama, et ma su sülle võtaksin, kui sa seda tahad ja üldse pead sa rohkem omaette olema, kuigi su vend on ära vanaema juures - esimest korda kaks ööd järjest. Seega saad sa nautida ka veidi rohkem oma vanemate jagamata tähelepanu, aga suuresti voodist.

Su riided hakkavad järjest sulle väikeseks jääma, kuigi su garderoobis on jätkuvalt nii suuruses 50 kui ka 68 asju. Suures plaanis aga liigud sa just 62-riiete peale. 

Sa jaksad nüüd kauem oma pead püsti hoida ja ringi vaadata ning kangutad oma pead ettepoole ka poolselili olles.

Sa oled sel kuul saanud veidi hängida sõber Matuga, kelle emme on sinu emme üks vanimaid sõpru ja omakorda kelle emmed said sõpradeks, kui teie emmed olid beebid, koos jalutades. Minu meelest on see nii lahe ring.

Aga nüüd maga rahus, mu kallis! Homme avastame koos edasi maailma.


Armastusega,

Emme

Kommentaare ei ole: