november 17, 2007

Keegi kummitust tahab näha?

Täna oli üsna tore päev. Käisime Sandra ja Riinuga üksteist pildistamas, sest näiteks minul ei ole endast juba aastate kaupa normaalseid pilte. No on, aga tõesti üksikud, millega julgeksin ennast tutvustada ja vajadusel avalikult eksponeerida. Täna sai siiski mõni ilus pilt tehtud. Tegelikult peaks tubli olema ja osa viimaste aastate pilteidest ka päris fotodeks tegema. Hiljem ei ole ju üldse mälestusi muidu.

Enivei... ühel hetkel, kui tegime kuusega nö jõulukaarte ning mina pildistasin parasjagu Riinu, tekkis pildile midagi kummalist, aga mida ma räägin. Vaadake ise. Mina ei oska seda küll millegagi seletada ja tol hetkel polnud ka tuul lund õhku kergitanud vms.

No tõsiselt... kas siis teie ei näe nägu - ilmekaid silmi ja nina? Nagu röntgenipilt. Aga panen mõned muud pildid ka, et te ei unustaks ära, milline ma välja näen ja kes mind näinud pole, siis teinekord teaks, kellele tänaval tere öelda võib ja kellelt sama ka vastu oodata võib juhul kui teid märkan. Mu oma sõbrad ei solvu enam ammu, kui neist mööda jalutan, sest käin kogu aeg, pea pilvedes.

Poose-poose:P

Midagi loomulikku. Teie otsustada, kas on minu nägu või ei.


No ma ei saanud seda panemata jätta. Mis siis, et siin nii paks välja näen. Aga see on nii äge.

See on Meelisele. Sest mulle meeldis see poos ja mina olen isegi mittefotogeenilisena ilusam kui sina:P

Ja see on lihtsalt nii armas ja naljakas, minu meelest. Mis siis, et mu hambad nii kollased siin on! Ja et pesu paistab.

Mina ja Sandra - kuidas siis teisiti peaksid parimad sõbrannad välja nägema? Me teame, et me oleme nunnud ja me väärime parimaid mehi ning vähemaga ei lepi!
Keerutamine sa-baaaaa!!!
No ei ole kiikumine lõbus! Hoidsin kümne küünega ketist kinni, et mitte sulava lume sisse pikali käia:D

Nii imelik, kui see ka pole, põhjustas Norbu midagi head ja ilusat. Tema helistas.



Bad girls, bad girls - what ya gonna do? What ya gonna do when they come for you? Toimetamata eksemplar minust ja Riinust.

Aga enough about me for today:D Nüüd ma ei vaevu jälle pikemat aega pilte siia toppima vist.

Kommentaare ei ole: