november 21, 2007

Rongaemad võiksid oma puudujääke tunnistada, mitte kõiki teisi süüdistada!

Ma ei või enam! Nüüdseks on vast kõik lugenud mõnda uudislugu emast, kes sõitis Prantsusmaale oma sõbrale külla ja jättis väiksed lapsed koju nö naabri hooleks. Lapsed aga lõpetasid turvakodus. Nüüd süüdistab ema kõiki alates naabritädist lõpetades üliagara lastekaitse töötajaga. See on jama ju!

Ma tean neid lapsi. Puutusin nendega kokku turvakodus abis käies. Nad on mõlemad väga toredad. Ja toredad on ka sealsed töötajad. Nemad vähemalt hoolivad lastest. Aga naine, KUI sa tõesti nii hea ema oled ja kõik väidetavalt sulle liiga teevad, siis MIKS turvakodu töötajatele su lapsed juba tuttavaks saanud on? P.S. Ma võiksin rääkida ka sellest, mis seisus need lapsed on ja kuidas neid varem kodus koheldud on, aga ma ei tee seda. Mitte sinu, vaid laste pärast.

Idioodikari!

Midagi toredat ka. Õppisime eile Sandra, Riinu ja Jaanaga pokkerit õigesti mängima. ÜSna tore oli, kuigi sain kogu aeg pähe. Mõned üksikud korrad võitsin, aga alati siis, kui ma juba tahtsin mängust välja astuda ning üsna mitte millegagi kõik mängu panin. Alati võitsin ka siis. Munadega mängija olen:D

Kommentaare ei ole: