jaanuar 28, 2008

Catch upiks natuke

Eelmine nädal oli üsna asjalik. Käisime paljudel vanadel tuttavatel külas ja pidasime Kalev Spa's Otti sünnipäeva, mis oli ka täitsa fun. Sellest aga vist isegi veel toredam oli Katu kõhu vaatamas käimine. Ja Kätu kõhu nägin ka lõpuks spas ära:)

Katu Eliis on juba nii suureks kasvanud ja ta paistab pidevalt aina armsamaks muutuvat. Kahepooleselt on ta nii tragi ja armas, nagu üks väike tüdruk maksimaalselt olla saab. Kui me algul nende poole jõudsime, tegi ta kõva kisa ja ma arvasin, et nii jääbki. Et selle tüdrukuga pole muud teha kui ohutusse kaugusesse ülejäänud õhtu hoida ja igal juhul ei tohi teda torkida.

Aga siis... siis ma pakkusin talle beebiporgandit ja olimegi sõbrad valmis! Ülejäänud õhtu olin ma tema lemmiktegelane, keda tuli igale poole kaasa vedada ja kelle käitumist oli tark jäljendada. Ta nõudis isegi, et saaks minu kõrval suure tooli peal istuda ja tahtis, et talle ka salvrätik samamoodi sülle pandaks. Kui Katu tahtis ta sülle võtta või issi kõrvale kolida, siis Eliis pani oma sõna maksma ja hoopis ema pidi issi kõrvale kitsasse kohta end ära mahutama.

Nojah... nunnu laps ja tore õhtu oli. Ja varsti sünnib teine nunnu veel. Sel aastal sünnivad kõik titad mais. Loodetavasti mitte sel ajal, kui mina Barcelonas olen. Jah! Ostsin piletid ära. Ja täna ostsin mingi eriti mõttetult kalli reisijuhi ka, et kui kohapeal pea tühjaks läheb, siis saab sealt ideid, kuhu minna-mida teha. Ma juba ootan ja loodan, et see aeg sobima jääb. Ja Pullekat võin tänada järjekordse F-i eest. Seekord sain vähemalt ühe poole läbi. Üsna kohe peaksin näha ka saama seda tööd. Ja neljapäeval on katse kolm. Kui ma siis ka läbi ei saa, on tõesti pees kõik. No kevadel saab vast veel proovida, aga on selge, et ma ei saa siis olla targem sama koha pealt kui praegu - värskelt peale loengute kuulamist ja raamatute lugemist ja kodutööde tegemist, milel eest EI PANDUD ühtegi boonuspunkti. Nojah, vähemalt hea mees, kes lubab.

Tegelikult ma tahaksin ühest mõttest veel rääkida, aga mitte veel. Mitte praegu eks.

Kommentaare ei ole: