veebruar 07, 2008

Teeks Kalev Spa-le veidi antireklaami

Ma ei ole halb inimene, aga ma tahan teisi hoiatada samasuguste juhtumite eest, nagu minuga täna juhtus.

Nimelt, meil oli KMiga juba teine basseinipäev. Ta on nädal aega kodus haige olnud ja iga päev sadu kordi kõigile läheduses olijatele rääkinud basseinist ja torust ja nurunud, et me uuesti läheksime. Läksimegi täna. Ainult et Keila Tervisekeskuse asemel Kalev Spa-sse. Ma lihtsalt tundsin end mugavamalt ilma selle pika sõiduta minu jaoks võõral teel.

Asjast ka...
Kalevis on sellised high-tech riietekapid, mis avanevad ja sulguvad käepaelaga mingi elektroonilise keskluku vms puudutamise peale. Me siis täna ajasime näpuga instruktsioonis järge ja suutsime kapi sulgeda enne basseini poole siirdumist. Tundus, et kõik läks hästi, sest elektrooniline tabloo ütles, et uks on lukus ja katsudes ka kapp ei avanenud.

Kahe tunni pärast basseinist tulles aga tabas mind paras shokk. Meie kapi uks oli lahti. Praokil, aga selgelt lukust lahti. Ma ei tea, kuidas, aga meil lihtsalt vedas, sest kõik asjad olid alles. Sellest võib järeldada ka, et kapp ei avanenud kellegi teise pingutuste tagajärjel. Ma nüüd olengi nõutu selle suhtes, kuidas järgmine kord käituda. Võtta kaasa ainult vajalik summa sularaha ja odavad pabertaskurätikud juhuks, kui vaja läheb? Ma olen kade. Ma ei taha oma asju kellelegi teisele loovutada ja ma ei tea, kaua ma peaksin kapi juures passima peale selle sulgemist, et näha, kas see äkki avaneb uuesti. Nõme tehnika. Miks Kalev ei võinud lihtsaid võtmega kappe enda veekeskuse külastajate jaoks osta. Oleks vast odavam ka tulnud. Ma olen igatahes väga pettunud.

Kuigi veekeskuse teenindus ja toode iseenesest mulle väga meeldivad, olen ma nende tehnilistes lahendustes tõsiselt pettunud. Lisaks kapijamale lagunes mu käes ka sealne avalik föön ära. Lihtsalt tore!

Mul oleks tegelikult veel väga palju mudu ka kirjutada. Ma tõesti ei tea, miks ma seda juba teinud ei ole ja kas teengi. Kui see ei oleks juba pikaajalisem probleem, siis ma süüdistaksin Pullekat mult kirjutamisisu ära ajamises, kuid tõsi ta on, et seda on nüüd veel vähem alles. Näeme-kuuleme-kirjutame varsti!

Kommentaare ei ole: