jaanuar 19, 2010

Kuidas ma oma magamisenädalavahetusel üldse ei maganud ja täna julmalt sisse magasin...

Kuni sissemagamiseni ei kahetse ma midagi. Esimesest õhtust juba kirjutasin ja päevast ka tegelikult. Aga pühapäev oli minu jaoks veel lahedam.

Isa ajas mu järjekordselt kell kümme üles täiesti arvestamata seda, et ma laupäeva öösel peaaegu kunagi normaalsel ajal magama ei lähe ja kutsus hommikust sööma. Minu jaoks toreda üllatusena olid tal kaasas mu napsine vend ja väga äge vennapoeg, keda vaid korra kaugelt näinud olin varem.

Kusjuures, mulle tundub, et hetkel mulle meeldibki mu vend napsiselt rohkem. No olgu, on tõeliselt nõme juua päevasel ajal ja lapse seltskonnas ja niiiiiiiiiiiiiiiiii palju, aga siis ta vähemalt on tore ja avatud, mitte selline häbenev eestlane, kes nagu tahaks, aga ei julge midagi teha.

Aga vennapojast siis... ta on kuueaastane naistemees. Nii lahe oli, kuidas üsna kohe hakkas ta füüsilist kontakti otsima minuga ja mina temaga ju ka tegelikult. Huvitav oli ju ja meil on vaja veel nii palju teineteise kohta õppida. Aga ta üllatas mind. Puges restoranis laua alla ja suudles mu kätt salaja. Ja siis hakkaski üks lõputu musitamine ja flirtimine. Iga kord, kui ta jälle mõne killu maha pani või mu kätt või põske suudlema hakkas, küsiti talt, et kas ta ikka teab, kes ma talle olin. Teadis küll. Mu kõrvad said ikka väga palju liikuda tema suust tuleva sõna "tädi" peale, kuigi minu meelest ta võiks mind siiski eelkõige sõbraks ja Mariaks pidada. Mitte kohustuslikuks veresugulaseks.

Aga kildudest lähemalt siis...
Üsna kohe väitis ta, et on alati tahtnud minu juurde elama tulla:D
Küsis ka, et kas ta võib mulle külla tulla. Ööseks.
Ühel hetkel ol ital käes printsessisau, milelga ta ristis peretuttava tütre roosa toa paleeks ja kuulutas minu ilusaks:D
Ja minu meelest parim kild oli see, kui nad selle toaomanikuga piilusaid, kuidas ma riideid vahetan ja siis vennapoeg kommenteeris rinnahoidja väel mind: "Minu arvates sa oleksidki niimoodi kenam!"
No mida eks? Tüüp on kuueaastane. Kust ta võtab neid väljendeid? Kuidas ta üldse niimoodi mõtleb? Aga ta on tõeliselt lahe laps ja temaga kavatsen ma küll nii palju aega koos veeta kui võimalik. Seda ei pruugi küll palju olla, arvestades, et ta emale ei meeldi ma juba praegu ning ema ei olnud kohal meie tutvumise ajal.

Ahjaa... üks filmihetk oli ka nädalavahetusel. Teate seda stseeni, kus keegi on omas mõttes või midagi ja tema juurde tuleb keegi teine. See teine ütleb "tere" vms ja saab mokaotsast vastuse, aga vastaja tegelikult ei näe ega kuule teda. Või siis ei jõua kohale, kes saabus. Aga siis umbes kaks sekundit hiljem see oma mõttes olnud pöörab end äkilise liigutusega tagasi sinu juurde ja ta nägu ja suureks muutunud silmad väljendavad meeletut positiivset üllatust.

Seda ei juhtu just tihti päriselus. Mulle tuleb meelde vaid üks varasem kord Temaga, kui ta umbes sama üllatunud ja shokeeritud minu saabumisest oli. Nüüd tegi nii isa sõbranna, kes mind millegipärast jumaldab. Aga ma nii tahaksin teda ükskord ka kainelt näha. Minu jaoks on isa seltskonnas natuke liiga palju joomist ja üldiselt ma sellises seltskonnas ei liigu, aga paistab, et on inimesi, kellele antakse kõik sellised asjad andeks, sest mitteandestamise tagajärjed tunduvad oluliselt hullemad.

Kommentaare ei ole: