veebruar 14, 2019

Kirjad Kahele Triibule 17

Mu kallis,

Täna said sa ühekuuseks. Juba! Kuidas???

Ma ikka veel ei tunne, nagu ma teaksin, mida ma teen ja sa hoolitsed selle eest, et me liiga mugavaks ei muutuks, aga suures plaanis tundub mulle, et meil läheb päris hästi. Loodan, et sa arvad sama.

Sa oled tõeline rinnalaps. Kui sa saaksid, siis sa ainult rinna otsas oleksidki. Vahepeal aga pean ma siiski sinu ligipääsu piirama, et mu tissid ellu jääksid. Magamisest see-eest ei arva sa eriti midagi. Sa peaksid praegu magama ca 15-16 tundi ööpäevas ning üleval olema korraga vaevu tunnikese. Sina aga võid olla järjest üleval - viieminutiliste power napidega - vahel lausa kuus tundi jutti. Kolm tundi ei ole midagi erilist ka mitte keset ööd.

Kui sa söömise ja unega võitlemise vahel aega leiad, siis sa oled väga armas laps. Kõige armsam on see, kuidas siis, kui sa eluga rahul oled - enamasti süles ärgates - tõstad korraks kulmud nii kõrgele, et terve su otsaesine on kortsus, muigad mõnusalt ja sirutad oma kaela välja. Siis meenutad sa mulle enim kilpkonn Shifut Kung Fu Pandast multikast. Maailma armsaim vaatepilt. Nagu ka see, kuidas sa vahel naeratad, mu nibu suus, kui sul kõht täis ja tuju hea ning uni tulemas.

Sul on praeguseks juba ports hüüdnimesid: Triibu, 2Stripes, Konnapoja, Kilpkonnake, Donatello, Smush Face... Arvatavasti lisandub neid veel.

Meil ei ole veel mingit rutiinipoegagi. Elame päeva korraga ja su emme loodab, et igasse päeva mahub ka vähemalt enam-vähem viisakas kogus und meile mõlemale. On küll raske, kui sa oled üleval järjest kauem kui unemaal ja vahel sul seetõttu veab ja saad jääda mu rinnale magama, mis on nunnu aga ohtlik. Aga... sa oled nii armas laps, et saad hetkel kõik andeks. Sa küll nutad, kui sulle miski ei meeldi, aga siiani on kõik nutud viie minutiga läbi saanud. Issiga kahekesi suudame me su probleemid tavaliselt ära lahendada. Anna meile lihtsalt veidi veel aega atra seada.

Nüüd läheb su issi taas vapralt sinu nunnut riidest mähkut vahetama ja siis läheme tuttu, sest homme tuleb sulle taas Eestist külalisi - sinu Eesti vanaema ja teised, kes sind kindlasti armastama hakkavad.

Meie ootame huviga, mida sa meile järgmisel kuul ja edaspidigi õpetad.

Kalli-musi-pai!
Emme

Kommentaare ei ole: