juuni 03, 2007

Sekkun ka superstaari valimisse

ja ütlen välja oma arvamuse, räägin värsketest muljetest. Esiteks, ma ei saa üldse aru, miks Taavi välja kukkus ja Luisa jäi. Ja Birgit on tõesti parim, kuigi varem mul tema suhtes sellist ahvivaimustust ei olnud. Kuigi tundub, et meil on Luisaga üsna üks muusikaline maitse, ei meeldi ta mulle selelgipoolest. Ma ei tea, miks. Mu kasuisa vist hakkaks nutma seda kuuldes. Üks päev ta üritas mind sundida Luisale sõnumit saatma. Kahjuks ma unustasin numbri ära ja jäigi see hääl andmata.

Kui tänased rockivooru esinemised olid veel enamvähem, siis duette saaks ikka kõvast kritiseerida ja kritiseeringi. Minu meelest Luisa ja Tanel kõlasid koos nagu sitt karaoke. Laul on hea, laulda oskavad mõlemad aga kena oleks, kui see neil viimane kord oleks koos laulda. Üldse tundus, et nii Tanel/Luisa kui ka Ines/Taavi lihtsalt laulsid korraga ja üksteise võidu. Seal ei olnud midagi harmoonilist ega ilusat. Siiski, Taavi ja Ines kõlasid veidi paremini. Taavi oleks justkui raadiole kaasa laulnud ja tundus, et Ines tahab ise esineda. Taavi jäi väga varju ja sellest oli kahju.

Ja muidugi, Birgit ja Riho Sibul oli superduett. Mul on väga vähe kokkupuuteid olnud Sibulaga (loe: null), aga Birgitiga koos nad tegid küll väga õiget asja. Tundus, et nad ise kaifivad seda ja arvestavad üksteisega. See oli lihtsalt nii-iiiii ilus! See oli võrdsete suhe. Kumbki ei üritanud teist varju jätta ja mõlemaid oli hästi kuulda. Riho oma madala ja maheda häälega, Birgit oma helisevaga. Väga-väga ilus! Punkt!

Kommentaare ei ole: