juuli 25, 2007

Ninast veri väljas ja neerud uues kohas

Ma ei ole ikka veel maha rahunenud ja kehas on kerge vastik värin sees. Aga katsun asjadest kronoloogilises järjuekorras rääkida.

Ilusa päeva rikkusid ära minu naabrid, kes maja ees omavahel väga vihaselt kaklema läksid. Suurem peksis väiksemat täiest jõust ja väiksem karjus nii kõvasti kui suutis valust.

Istusin siin samas, vaatasin netis Gilmore'i tüdrukuid, kui Kats helistas, et ta on maja ees ja tahab näha, kus ma elan. Sain kiire käsu välja minna. Mul oli paras hämming, sest kell oli üksteist õhtul vms ja see tuli täieliku üllatusena, mitte et mul hea meel ei ole, et ta lõpuks ka mu kodu ära nägi.

Kui ma õue talle vastu läksin, nägime peaaegu kohe, et mu naabrid kaklevad maja ees. Ja see oli nii õudne. Algul ma ei reageerinud eriti, sest polnud neid kunagi varem niimoodi käitumas näinud. Mõtlesin, et müravad niisama või midagi ja igal juhul lõpetavad kohe-kohe ära, aga ei lõpetanud. Asi läks aina hullemaks.

Kats tuli koos Incu ja Anduga siia ja niigi oli natuke ebamugav olukord ja siis meie "kanged mehed" tahtsid vahele minna. Siiski olenemata sellest, kas me oleme tülis või mitte, ma ei lase oma sõpradel lolli peaga kaklema minna mingite idiootidega ja riskida sellega, et nad ise viga saavad.
***

Vahepeal tuli välja, et Inc kaotas oma telefoni kuskil minu ja enda kodu vahel ära ja nüüd otsis taga seda. Andu helistas mulle ka, et ma õue vaatama läheks, aga seal ei olnud midagi ja helistades ei olnud kuulda ka midagi. Just siis, kui ümber pöörasin, et ära minna, kuulsin, et kuskil miski siiski laulab. Ja laul tuli paksu rohu seest prügikastide tagant, kus poisid pissil käisid. Ma siis käisin käsikaudu ja kuulmise järgi helisejat otsimas, sest näha polnud mitte midagi. Lõpuks täitsa juhuslikult sattus käsi selle peale. Ma loodan, et Andu pissis vastu pürgikasti, mitte seal taga kõrge kaarega muru suunas, aga nüüd lähen igaks juhuks käsi pesema:D

Kommentaare ei ole: