august 25, 2007

Kirjaoskamatult kingafetishistidele

Nii palju asju on, millest tahaksin kirjutada, aga kuna mulle tehti selgeks, et ma ei oska üldse kirjutada - vähemalt vormilises mõttes - siis väljendan oma imelikku tuju piltides. Äkki tuleb see paremini välja?

Näituse nimi: Selle suve saak ühe erandiga. (Sest üks kingapaar on juba üle aasta minu omanduses, aga nüüd omastasin temaga ideaalselt sobiva koti - olen jah beib.)









Vist näeb juba kaugelt, millised mu lemmikud on:) - kulumistaseme järgi. Ja olengi roosa ja naiivne ja võib-olla ka nõme. Aga ma usun iseendasse.



Kaks asja keerlevad veel mu peas ega anna rahu.

1) Kui te tahate väga näha kahte filmi, mis telekast tulevad ja mille ajad osaliselt kattuvad, siis kumma te valite - kas jätate ühe lõpu või teise alguse vaatamata? Mina vaatan esimese lõpuni ja loodan, et kummalgi kanalil on pikalt tiitrid, millega mina aega võidan. Aga vastik dilemma on ikka.

2) Täna mõtlesin, et küll on ikka hea mänguplatsil lapsega käia, kui viimane on juba selles vanuses, et kasutab mängukaaslastena ära seal vabalt saada olevaid teisi lapsi, mitte ei ripu temaga kaasas oleva täiskasvanu sabas. See on tihti ainus vaba aeg, mis emal on ja siis ta saab lihtsalt puhata või lugeda midagi head või teha läpakaga keskendumist nõudvat tööd, sest vähemalt 60 minutit on lapsel ikka mänguisu ja seda aega on vaja, et emal ei kaoks eluisu. On mul õigus?

P.S K-M tegi midagi naljakat esmakordselt. Ta ütles Markole issi. Nii armas oli:)

Kommentaare ei ole: