november 04, 2008

Panen igavusest tarka

ja teen kaasa ühe blogimängu või kuidas te neid nimetategi.

1. KIRJUTA 4 TEGUSÕNA MIDA SA MITTE IIALGI EI TEEKS.

Kas ainult tegusõna? Ei jagaks hambaharja, ei teeks kellelegi meelega haiget (vist), ei osaleks jooksumaratonil, ei loobuks magusast (tahaksin, aga ei suuda).

2. KUS SA MITTE IIALGI EI TAHAKS ELADA?

Kunagi arvasin, et ei suudagi elada suures majas nii, et naabreid ei tunne. Nüüd tean, et see pole üldse oluline. Nagunii neilt suhkrut laenama ei läheks. Telgis ei tahaks ka pikemalt elada, sest seal on alati meeletult külm või higiselt palav ja vältimatult kitsas. Samas, vabalt prooviks mingit suguharu ühist savi-tati onni vms. Aga ainult soojas kohas.


3. MIDA SA MITTE IIALGI EI SÖÖKS?

Tarakane sööksin huviga, aga juba maksa lõhn ajab oksele. Ja keel. Ja teod ning austrid. Päris palju asju on, mida ma ei tahaks süüa, aga igaks juhuks ei seo neid siiski sõnaga never.


4. KELLENA SA IIALGI EI TÖÖTAKS?

Võib-olla nõudepesijana. Minu meelest on see isegi jälgim tegevus kui dushi äravooluaugu puhastamine. Eriti, kui seda tehaks seisvas vees ja pesta on palju toidujäätmetega nõusid. Restoranid jäävad seega mängust välja. Oma keha ma vist ka ei müüks selles kõige traditsioonilisemas mõttes.


5. MILLIST RIIDEESET SA IIALGI EI KANNAKS?

Mulle ei meeldi igasugused pluusid, mis on täis erinevaid sitsi-satsi ribasid. Ma ei tea, kuidas neid kutsutakse, aga sellised triiksärgid on jälle moes. Ja ma ei julge kanda kitsaid pükse. Mulle ei meeldi ka täisvillased asjad, samet ja velvet, sest neis on mul paha olla.


6. KELLEGA SA MITTE MINGIL JUHUL EI TAHAKS TUTTAVAKS SAADA?

Tobe küsimus mu meelest. Sellist inimest vist ei olegi. Ma ei väida, et tahaksin kõigi sõber olla, aga mulle meeldib erinevate inimestega tutvuda.


7.KUS SA MITTE IIALGI EI SEKSIKS?

Liitun vist nimekaimuga selle räpase peldiku koha pealt ja uskuge mind - on tulnud ette situatsioone, kes just selle ruumi välja käib. Ökk. Sellepärast mul on lennukite osas ka dilemma. Iseenesest oleks ju huvitav mile high klubiga liituda ühel hetkel, aga see pisike enda kergendamise ruum nende pardal lihtsalt ei tundu meeldivalt puhas. Teistele näidatavas filmis ka selliseid asju ei ajaks.


8. MILLIST SITUATSIOONI SA EI TAHAKS ENAM MITTE IILAGI ÜLE ELADA?

Neid on mitmeid. Ei tahaks kunagi avastada, et keegi on surnud. Ei tahaks enam uuesti vaadata pealt, kuidas mu kasuisa piinleb valudes ja keegi ei aita ning siis peab juba jäsemest loobuma. Ei tahaks olla kodus, kui keegi sinna sisse tungida üritab. Ei tahaks kunagi maha jäetud olla. Ei tahaks olla olukorras, kus auto sõidu pealt põlema läheb. Ei tahaks kuulda, et olen lits või lehm. Ei tahaks avastada, et olen kellelegi hoopis vähem oluline, kui tema/nemad mulle. Kindlasti on neid asju veel palju, aga hetkel ei tule rohkem meelde.

Palli viskaks edasi Sandrale, Riinule ja Laurale.

Kommentaare ei ole: