jaanuar 08, 2009

Huvitavast õhtust

Positiivset reklaami võib teha eks, Peeter!?
Käisin kõvast blogtrees reklaamitud Cashflow mänguklubi avaüritusel ja sain meeletult positiivse elamuse. Ei oleks oodanudki, aga nüüd olen täiesti kindel, et kui nad võtavad, lähen tagasi nädala pärast ja nädal peale seda nii kaua, kuni see võimalik on.

Miks ma sinna läksin? Kõik sai alguse sellest, kui Inc mulle suve lõpus AmWay'd pähe määrida proovis. ma ei võtnud too kord vedu, aga lubasin talle, et loen läbi raamatu "Rikas isa, vaene isa". Mitu kuud piirdusin vaid ostetud raamatult tolmu pühkimisena, kuni ühel hetkel igav oli ja ossaa poiss! kui huvitav raamat see oli. Kohe tekkis väljapääsmatu tung ennast majanduse valdkonnas edasi arendada, aga see tung vajus tagasi koomasse üsna ruttu. Kuni... KUNI ma komistasin Cashflow blogi otsa ja komistasin veelkord. Alles selle aasta alguses tuli mõte, et tahaksin ikka seda mängu proovida ja liitusin listiga. Mul polnud veel õrna aimugi, et uus hooaeg kohe algamas on ja sain selles teada alles kutse kujul täna välja ilmuda ja head sõbrad kaasa võtta.

Mõeldud, tehtud. Kahju, et Inc ise ei tundud, aga tema probleem, mitte minu. Steni ja Riffiga, keda mõlemat polnud sada aastat näinud, oli vägagi tore. Ja kuigi see mäng ajas mul mitu korda juhtme kokku, olid meil väga toredad ja ka täitsa kenad lauanaabrid ja asi lõppes minu võiduga. Vahefinishis küll, aga vist ainult üks mängija suurest seltskonnast jõudis päris võiduni.

Ja usun, et mina olin ainus algaja võitja. Kohe kindlasti ainus meie lauast ja ka kogenud mängijate seast. Ja kõik juhtus viimasel hetkel ning suuresti tõnu õnnele, aga sellest piisas, et panna mind tahtma tagasi minna. Loodan, et poisid tulevad ka kaasa. Koos oli toredam. Tahan veel! Nagu väike laps jäätist:D Mis sellest, et ma ei saa veel kõigest aru ja lauatäis meessoost mängukaaslasi pidas mind nii blondiks, et mulle igasuguseid asja hakata seletama lausega: kujuta ette, et sa lähed shoppama. Nende kannatlikkuse eest olen ikka tänulik ja ükskord tõestan neile ära ka, et ma polegi nii blond.

Kommentaare ei ole: