märts 17, 2010

Eeskujulikust teenindusest

Ja mitte ainult seepärast, et on hea teeninduse kuu!

Kõigepealt pean kiitma ühte Tele2 klienditeenindajat Rocca al Mare esindusest. Nimi oli Ange, kui ma ei eksi. Mulle väga meeldis, kui rahulikult ta kõigile mu küsimustele ühe nende toote kohta vastas ja ka küsimusteta orienteerus ta hästi oma töövaldkonnas. Au ja kiitus! Vabalt võiks Tele2 talle ka masu ajal preemiat maksta, sest taei ole mitte ainult müüja, vaid nende mainekujundaja.

Teiseks pean kiitma Starmani, kellega lõpuks interneti ja co leping sõlmisin. Kõik alates esimesest infotöötajast, kes mulle telefoni teel lahkelt infot jagas ja sobiva paketi leidis ning lõpetades paigaldajaga, olid tipptasemel. Mulle meeldis väga see, kuidas nad lubavad ise tagsi helistada ja helistavadki. Küll oli tilgaks meepotis see, kui tüüp, kellega lõpuks lepingut sõlmima hakkasin, ei helistanud mulle lubatud ajal tagasi, aga lepin sai sõlmitud ühe teise töötaja abiga ja see esimene helistas mulle üle, et kontrollida, kas kõik on ikka hästi ja tuletada meelde, millal võin paigaldajat oodata. Sain veel hiljem ka sõnumi paigalduse aja kohta. Ning täitsa šokk oli, kui paigaldaja jõudis kohale kokku lepitud ajavahemiku esimestel minutitel. Enamasti ju jõuavad igasugused töömehed täiesti suvalisel hetkel, olenemata kokku lepitust. Piinlik oli see, et mina jäin töö tõttu veidi hiljaks, aga ka selle peale ei saanud printsist konn ega töömehest kuri kliendteenindaja. Seega olen hetkel Starmaniga väga rahul.

Kolmandaks pean kiitma isa sõbrast elektrikku, kellega eile tunde veetsin. Kõigepealt käis ta ruume üle vaatamas ja meie soove kuulamas. Siis tuli tööd tegema samuti kokkulepitud ajal. Või õigemini jäi jutt, et teisipäeval või kolmapäeval oleks hea ja ma lõpetan töö kell kahest. Niisiis sain teisipäeval mõni minut pärast kahte kõne, et ta tuleks nüüd tööle, kui mulle sobib. Sobis küll. Lausa nii hästi, et andsn kogu oma raha talle ära. Kergelt tulnud, kergelt läinud.

Igatahes, mulle väga meeldis, kuidas ta oma tööd tegi. Iga puurimise järel või isegi puurimise ajal suristas ta samaaegselt tolmuimejaga ja ka kapi tagant, kust puru ei paistaks. Kõik jäi kohe puhtaks ja korralikuks. Lisaks teab ja kasutab ta sõnu palun ja tänan. Ja uksuge või mitte - ta aitas mul isegi ühte mutrit kinni keerata ja aknaid pesta:D Ei tea, kas ta kardab mu isa või ongi selline super töömees!? :D Kahjuks ei tea ma tema nime:( Muide teeks korralikult reklaami. Selliseid töömehi pole ju palju.

Kommentaare ei ole: