august 23, 2011

Spontaanne spordiotsus

Eile oli selline eriskummaline päev, kui otsustasin järele uurida, kas kuulujutul, et Rademaris on tõsine rulluiskude allahindlus, on tõsi taga.

Ma ei olnud ju üldse kindel, kas mul on ikka mõtet veel üks paar osta - äkki jääb seisma niisamuti nagu eelmine, millega põhikoolis kümmekond korda sõidetud sai. Aga samas olen ma ju suvi otsa tahtnud taas alustada ja terve mu töökoht on rulluisufänne täis.

Niisiis suundusin otse töölt Rocca al Maresse jahile. Nägin viisakaid hindu ka ühes teises poes ja proovisin jalga nii mõndagi paari, mis kõik mind omal algatusel mööda kahhelkive edasi veeretasid. Ilma, et asjad eriti minu kontrolli all oleksid.

Igatahes, läkski nii, et ostsin uisud ja korralikud kaitsmed ka. Sai ka proovisõit kodu läheduses ära tehtud ja uued kvaliteetuisud on täitsa mõnusad, kuid eks ma ikka värisen tohutult nende peal ja kukkumist kardan kui tuld.

Oli plaan ka tänase ideaalse ilmaga uiske testida, aga läks nii, et enne oli pime, kui mul selleks aega tekkis. Selle asemel koristasin ja ootasin korteriomanikku raha järele ja rääkisin H-ga valetamisest. Tema meelest ei ole valged valed valed ja samuti annab tema meelest valge vale sildi külge kleepida kõigele, mis teisi õnnelikuks teeb ja enda elu kergendab, kuni see kahju ei tee. Minu jaoks on see väga raske, aga eks elu näitab, kas õpin vajadusel valetama või mitte. Või äkki piisab iseendaks olemisest ja põhjatust aususest kombineerituna viisakusega.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

:-) http://www.facebook.com/rulluisutaja/posts/247740688599434

Kaur ütles ...

Kui Rocca al Mares poes käid, siis elad ilmselt Tallinnas. Aga siinsed teed on ka õhtul hilja täiesti rullitatavad. Isegi parem on, inimesi on vähem :)