detsember 02, 2020

Kirjad Kõhutantsijale 6

Kirjutatud 29. oktoober

Tere, kallis!

Täna sain ma sind esmakordselt näha ja see oli nii tore, et ma ei pahandanudki, et mind enne ja pärast ka nõeltega torgiti. Sa oled hetkel üks pisike ja hästi aktiivne 49 millimeetrine tegelane, kes isegi mõõtmiseks paigal püsida ei taha.

Sul on käed ja jalad ja ümmarune punu ning sa oled veidi väiksem, kui sa meie arvutuste kohaselt olla võiksid. Ehk sa lihtsalt plaanid oma sünnipäeva suvele lähemale? Järgmine kord teame juba paremini.

Me ei ole veel kindlad, aga hetkel tundub, et sa võid olla väike tüdruk. Oi, kuidas ma rõõmustasin seda kuuldes! Jah, sul on suurepärane vennake kodus ootamas, aga oleks nii tore, kui sa meie meestepere tasakaalustama tuleksid. Siis saaksime koos ka ema-tütre asju teha.

Täna pole sa mul hetkekski lasknud unustada oma olemasolu. Kui üldiselt on elu sinuga lill, siis täna ei sobinud sulle ükski lillest kehvemini lõhnav asi ja ma muudkui öökisin, aga veel pole oksendanud. Kujuta ette, et sõitva auto aknast immitseb järsku sisse kellegi puuks vmt. No ma üldse ei tahtnud autos oksendada, aga läks üsna napilt.

Nüüd sa võiksid veel veidi kasvada ja siis räägime sinust kõigile uhkusega!


Armastusega,

Emme

Kommentaare ei ole: