november 22, 2006

Dijhunkjgdhbi vfgbn äpgofn ükä

Umbes nii näevad täna tähed mu silme ees välja. Selles süüdistan kahte asja: esiteks seda, et ma vist olen ikkagi haige. Täna ei maganud korralikult ösel ja hommikul ei suutnud ärgata. Uni läks lõpuks ära alles peale kella kolme, nii et jah. Kooli täna ei jõudnudki. See-eest aga lugesin siin meedia kontrolltöö materjali, kuni mõistus enam ei võtnud ja tähed hüppama hakkasid, mida nad osaliselt siiamaani teevad.
Paha olin ka. Sõin natuke rämpstoitu, kuigi poleks tohtinud. Natuke võiks enne jõule ikka alla võtta, sest siis jõulude ajal tuleks võib-olla ainult samad kilod tagasi, mitte ei tuleks veelgi juurde. Aga äkki ma olen tubli ja suudan tädi Mare küpsetistele vastu panna? Ise ka ei usu tglt...
Polegi eriti rohkem midagi põnevat rääkida, sest mu elus ei toimu hetkel midagi põnevat. Isegi see oli parem, kui liiga palju actionit oli. Põnevaid mõtteid ka pole. Ainult kool ja õppimine. Nii tüütu. Nüüd tuli vähemalt Kats korraks koju. Selle võrra on vast huvitavam.
Ahjaa... Üks asi veel. Teate seda ütlemist, et õnnetused ei tule kunagi ühekaupa? Nüüd ütles teine auto ka üles. :D Huvitav, kas läheb kahe auto ostmiseks? Nüüd üritan leida midagi kerget lugemiseks.
Kallid-musid-paid
Mia

Kommentaare ei ole: