november 20, 2006

Kuidas saada miljonäriks?

Easy
Tehke kaltsuäri. See oli meie äriplaan, mis täna lõpuks valmis sai. Vähemalt targa iPlanneri järgi on meie 0 kroonise omakapitaliga üles ehitatud ettevõte väärt 2,5 milli. Nagu jee=). Ma nüüd hoian hinge kinni, et kaitsmine hästi läheks.
Preagu avastasin, et mu emps võib vahel ikka väga julmalt otsekohene inimene olla. Nimelt ta põrkas täna linnas kokku mu lapsepõlvesõbrannaga, kes on kogu aeg üsna ülekaaluline olnud. Viimased ajal on ta mitmeid imagomuutusi teinud. Kui küsisin empsilt, et milline ta välja nägi, arvates, et ta kommenterib soengut või küüsi vms, sain vastuseks: ikka paks nagu tünn. Siiani kergelt shokeeritud, aga naerukrampides. Vot siuke mamps on mul.
Mul on tunne, et ma hakkan haigeks jääma. Täna ei saanud kuidagi üles ja terve öö nägin unes, et mul on palavik ja kraadin ennast. Krt küll. Jälle jõi majanduse seminaris käimata. Ma kardan, et kukun eksamil läbi. Pea valutab ka, aga neid solgi maitsega gripiteesid veel sisse suruma ei hakka.
See nädal saab eriti imelik olema. Esiteks on megapalju õppida ja teiseks Katsi ka pole. Ma olen täitsa üksi. Ma ei mäleta, kas ma olen seda juba öelnud, aga savi. Ma lähengi nüüd tagasi õppima või vähemalt õppimisplaani koostama järgnevateks nädalateks, et kõigega õigeks ajaks valmis saada, mis saab suhteliselt raske olema. Tuleb pingeline kuu ja energiavarud on üsna otsakorral ja kõigele lisaks nõuab üks tuttav, et ma talle hispaania keelt ka õpetama hakkaks, mille vastu pole mul midagi, aga millal? MILLAL? Kui vaid saaks aega tagasi keerata... kasvõi nädal aega. Parem veel juunikuuni. Siis ma võib-olla mõtleks hästi järgi ja ei otsustaks kohe edasi õppima minna, vaid jätaks veidi aega endale lihtsalt elamiseks.
Tglt on mu elus positiivseid asju ka. Nimelt mul pole koolis veel ühtki võlga ja puudumiste arv on ka kontrolli all ning juba nelja nädala pärast algab vaheaeg. Jess. Saab vahelduseks oma päriskodus ka oll rohkem kui kaks-kolm päeva. Siis saab mõni asi ära ka tehtud. Üks hea asi ootab veel ees. Minu nunnu auti läheb vist see nädal remonti. Ma hoian mõlemat pöialt peos, et võimalikult vähe jamasid avastataks ja see ikka korda saaks. Ma ei taha uut autot! Mulle meeldib minu praegune väga hästi, aitäh. Kui õnnestub, siis panen siia üles pildi oma musist:D. Wish me luck! Noh. Sain vist hakkama. Pilt pole päris seal, kuhu ma teda tahtsin, aga küll ma õpin. Enivei. Kujutage teda nüüd ette külgvaates nii, et antitiib korralikult paistab ja teise numbrimärgiga, sest see enam ei kehti. On ju ilus!?
Noh. Pealt poolt on ta ikka veel nii ilus, aga kapoti alt nagu well-done roastbeef. Ahjaa... pidin ju õppima minema. Nüüd lähen tglt ka.
Tsauks,
M

Kommentaare ei ole: