detsember 23, 2006

Lõpuks ometi üks korralik kinga- ja kotipood Tallinnas

Mu emps tahtis mle ju jõuluks kotti kinkida, aga sobivat pole üldse kerge leida. Mitu päeva otsisime. Täna siis viimases hädas leidsin Ülemistelt ühe superpoe. Väljusin sealt kahe koti ja imeilusa kingapaariga. Sinna ma lähen raudselt tagasi kui mu arvel - ükskõik kummal - jälle raha on. Hetkel on isegi krediit otsas, sest ma tegin viimaks selle kahetonnise jõulukingituse ära. Niisiis need jõulud on mle 4000kr maksma läinud, aga pole hullu. Ma usun, et mu sõbrad on seda väärt.
Incuga läksin täna tülli, sest kui ma hommikul päkapiku mängimisega temani jõudsin, sisi ta jobu ütles, et tema küll minu pärast üles ei ärka. Nagu ma oleks talt midagi väga suurt palunud. Vihastasin muidugi. Sõitsin ikka tema juurde ja helistasin hästi pikalt, aga keegi ei võtnud vastu. Siis lootuses, et koer mind ära ei söö, läksin tema aeda ja panin kingituse trepi äärele ja ise tulin tulema. Mingi kümne minuti pärast helistas tema aga tagasi ja ütles, et ta oli pesema läinud ja ma olen hea jobu, aga tema on ka, et algul nii ütles. Muidu ma oleks veel helistanud ja oodanud.
Täna olin tõeline liiklusmaniakk ka ju. Liiga elevil vist. Igatahes mul õnnestus käik sisse jätta ja vastu Katsu maja aeda veereda kasuisa autoga, punase tule alt läbi sõita ja kõrvalteelt peateel olijatele ette sõita. ASjalik päev, ma ütleks.:D Tglt oli endal ka natuke hirm. Tavaliselt ma ikka nii ohtlik ei ole.
Ega siis muud midagi. Kuulsin just, et Kati pere oli kinkidega rahule jäänud. Robin vb v.a.
Nüüd jään veelkord jõule ootama.
M

2 kommentaari:

Krissu ütles ...

Mis kotipood se oli seal Ülemistes ? (:

Mia ütles ...

Eligo oli selle nimi vist:)