märts 22, 2008

Mina olen siis see ebanormaalne valge inimene

Lugesin just Postimehest lugu sellest, kuidas politseireidil peeti kinni 250 ilma turvavööta sõitjat. Võtsin seekord ka kommentaarid ette, ebatervest uudishimust. Ja kohe esimesest kommentaarist selgus, et mina ei ole normaalne valge inimene, sest mina "teibin end tooli külge kinni". Selge siis. Sel juhul olen hea meelega ebanormaalne valge inimene.

Silma jäi ka üks hea kommentaar, millest saaks järgmise kampaania jaoks hea lööklause. Autor otsustas anonüümsuse kasuks, seega ma ei hakka viitama ka, aga mõte oli selles, et kes ei kasuta turvavööd, on idioot ja see, kes ei saa aru, miks see nii on, on veelgi rumalam.

Minu meelest on see sada protsenti tõsi. Ja siis veel need, kes vinguvad, et politsei teenib vaid raha sellega, on ka idioodid. No kuskilt peab ju alustama ja mis selles halba on. Küll neid jätkub ka teiste pahategude peale, aga ükskord tuleb ju aidata idiootide mõistus koju. Urr. Närvi ajab selline ignorants teiste suhtes ja puhas rumalus.

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Tegelikult toimib ju looduslik valik. Need kes on turvavööta kinnitamata saavad suurema tõenäosusega surma või raskelt vigastada. Mingi aja pärast on nad liiklusest eemal ning liiguvad ratastoolis, kui sedagi. ja õnneks ei ulatu ratastooli kiirus auto omale ligilähedalegi.
Üldiselt on nii, et need turvavööta sõitjad on omast arust surematud. Seetõttu on nende kiirused ka suuremad ja seega on nad liikluses ka ohtlikumad. Et kui nüüd mõnda aega oodata siis on meie liiklus rahulikum ja turvalisem.

Kahju, et see käib nende inimeste ligimeste arvelt.

rapuntsel ütles ...

täitsa õige, Marja ;)