märts 02, 2009

Huvitav kui palju rohkem näokreemi kulub paarisuhtes naistel võrreldes teistega?

Ma polnud sellele kunagi varem mõelnud, aga praegu tunnen küll, et peaksin oma kreemivarusid täiendama. Me ikka tegeleme selle kooriva protseduuriga rohkem kui soovitatav üks kord nädalas. Sel nädalal jõudsidki haavad mu näos juba peaaegu ära paraneda:D

No nüüd on haavad jälle korralikult lahti kisutud, sest ta sõidab ju homme ära. Soojale maale mitmeks nädalaks. Arvake, kas ma olen kade ja kurb või ei. No vähemalt hetkel veel lõhnan tema järgi, aga ma ei tea, kas see suurendab või vähendab igatsust. Ja ta pole veel Eestist minema saanudki.

Muidu on ka elu imelik. Sellesse kummalisse, aga toredasse nädalasse mahtus ka neljas inimene, kes ütles, et armastab mind. Või õigemini mitte ütles seda. Ja seda, et talle meeldivad just minu sugused naised. Ja tegi ka ettepaneku. Aga esiteks - kas saaks olla hullemat ajastust ning teiseks ei ole ma kindel tema tunnetes, sest a)ta ei olnud isegi ligilähedaselt kaine ja b)ta on just pikaajalist suhet lõpetamas. Viimase üle on mul küll hea meel, sest mulle üldse ei meeldi see tüdruk ja tunded on vastastikused. Käisin neil laupäeval külas ja ta ei vaadanud mulle otsagi, mistõttu jäi ka tere ütlemata ning siis paugutas vaid uksi. No ok. Sel päeval oli tal põhjust kuri olla, aga tegelikult ei ole mina ja tema nüüdseks endine mees kunagi teinud midagi, mida päris petmiseks nimetada saaks. Muidugi on piiripealseid asju. Saunaskäigud ja üksteise kaisus uinumised, aga kammoon. Tüdrukul võib ju olla parim sõber.

Nägin laupäeval üldse mitut vana sõpra, keda polnud suvest saadik kohanud ja veider, kuidas vähemalt üks neist muutunud on. Muretust ja kompleksivabast vennast, kes eriti millelegi "ei" ei öelnud korralikuks partneriks ja kaasaks. Ju ongi selles süüdi tema uus naine. Hästi tore eksemplar kusjuures, kuigi juba näitas küüsi hirmus, et ma võiks seda sõpra tahta. Sorry, aga no way. Ka siis, kui ta vaba oleks. Ma tean teda selleks liiga hästi. Aga tore, kui see tüdruk ta ära kodustada suudab.

Mis siis veel põnevat? Olen vahelduseks korralikult haige, aga see pole kellelegi peale mu enda põnev nagunii. Ma ise küll vihkan siukest vingu. Aga mul polegi vist varem olnud nii kõrget palavikku. Peale paracetamoli 39,2. Ja kuna see olen mina, siis lisaks muule toredale ja ühekaupa väljakannatatavale verejooksud ka.

Täna oli raske päev. Kes püüdis ka Madonna pileteid osta, teab, millest ma räägin. No siuke porno. Närvid olid rohkem kui krussis, kui õhtul lõpuks protseduuriga algusest lõpuni jõudsin. TicketPro tõmbas endale küll vee peale. Oleks võinud ju vähemalt väikse osagi reklaamile kulutatud rahadest jätta keele- ja sisutoimetajale, kes idiootsused lehelt ära koristanud oleks ja siis võib-olla palgata ka mõni tegelane, kes ennegi suure külastatavusega lehtede püsti hoidmisega tegelenud on. Kujutan ette, kuidas piletilevi omad pihku naerda võisid ja õige ka. Me kõik vist oleksime eelistanud seista kasvõi terve tunni kuskil Statoilis samas.

Aga ma nüüd lähen tegelen täiskohaga igatsemisega edasi. Lausa imelik, kui hästi me kokku sobime. Ja ma tõesti loodan, et ta seal soojadel saartel ei leia liiga palju tüdrukuid, kes happy endingit pakuvad.
Aga mulle tõesti tundub, et meie on ka tema jaoks oluline kontseptsioon. Sest miks ta muidu võttis vaevaks kaks õhtut eriti näost ära minu peasilitamisega tegeleda? Ja mulle ilusa pika punase roosi tuua. Ja riskida enne oma seiklust haigestumisega. Selle eest sõimasin teda ka lolliks poisiks. Aga suur mees ise teab, mis teeb ja ma ei saa ju kurta ta seltskonna üle:D

Kommentaare ei ole: