jaanuar 23, 2007

Aeg teha jälle vahekokkuvõtteid

Teate! Elu on täitsa kihvt!
Vähemlt hetkel, olenemata sellest, et ma eile ilma ühegi konkreetse põhjuseta järsku nutma hakkasin, aga võib-olla oli ee PMS-ist vms. Ma ei tea.

Igatahes eile hommikul ärkasin pä-ri-selt selle peale, kui mulle helistati sealt lapsehoidmise firmast ja intervjuule kutsuti. Ossa poiss, kui kiiresti ma dushi alla end vedasin:D

Pärastlõunal käisingi seal intervjuul, kus kohe alguses öeldi mulle ära, et mind ei hakata tavalises mõttes grillima ja küsimusi stiilis: kas mulle meeldivad lapsed? küsima ei hakata, sest mu CV oli üsna muljetavaldav. Hea, et me ühtemoodi nende ülemustega mõtleme:D

Niisiis seletati vaid töökorda jms ja öeldi, et as soon as I'm ready olenemata sellest, et ma pole päris nii vana kui nad küsisid. Taustaks sain kuulata üht juba töötavat lapsehoidjat rääkimas perest, kus 9-aastane pidi hüppama kahesele selga ja tegema seksiliigutusi, ema pidi uksele vastu tulema rinnahoidjas ja sõimama hoidjat lolliks ja koledaks, sest ta oli kondine võrreldes emaga. igal pool pidi vedelema raha, lapsed rääkima nagu vanad meremehed ja pidevalt pidi vaatama ette, et ei astuks peale mõnele kasutatud hügieenisidemele või kakasele mähkmele. Karm!

Kuna ma tahaks seda teha, olenemata sellest, et tolle tööga rikkaks ei saa, siis ütlesin kohe, et teeme ära ja nüüd ma pean minema uuesti tervisetõendit tegema ja politseisse kriminaalregistrist väljavõtet võtma, et näidata, et ma päris retsidivist pole.

Eile hakkasin Ragnariga rääkides täitsa lambist nutma. lihtsalt enesehaletsuse hoog, aga see käis kähku. pärast vaatasin vanu pilte arvutis ja saatsin Incule ka tema palvel ja siis ühel hetkel hakkas mul elupiinlik, sest avastasin, et olin saatnud ühe pildi alltekstiga "kalla", mis oli jäänud vanast ajast ja Sillu oli ka Incu juures. Ma mõtlesin, et ta sööb mu elusast peast ära, aga õnneks ta ei märganud ja ma palusin Incul selle täna ära muuta.

Ragnarile saatsin ka pilte tema palvel, aga seekord endast ja siis sain väikse shoki, sest ta ütles, et ma olen peaaegu täiuslik, v.a. mu hambad, mis on ühepikkused ja ühes reas. see on jälle üks väheseid asju, millega ma ise enda juures rahul olen ja nüüd siis tema ütleb, et talle meeldivad kihvad ja puseriti hambad. nagu wtf??? Aru ma ei saa.

Aga kokkuvõttes on elu ilus sellepärast, et mul on väga head sõbrad ja üllatus üllatus... ka väga head hinded. Nüüd ongi aeg nendest kokkuvõtteid teha.

Sissejuhatus meediaase ja kommunikatsiooni: A
Sissejuhatus õigusteadusesse: C
Sissejuhatus sotsiaalkultuurilisse psühholoogiasse: C
Sissejuhatus ettevõttemajandusse: B
Hispaania keel (algtaseme läbinuile): B
Sissejuhatus majandusteooriasse: C

Kommentaare ei ole: