jaanuar 10, 2007

Mull-mull-mull-mull väiksed kalad

Viimaks sain magada jälle peaaegu nii kaua, kui oleks tahtnud. Peale keskpäeva siiski helistas üks Katsi taga ajav sõber ja ajas mu üles. Närvi käib ta juba. Mul on tunne nagu telefonioperaatoril. Üsna mõttetu inimene ka. Ma ei tea, miks ta Katsile meelidb, aga maitse asi eks!?

Varsti helistas Karla ka ja küsis, et kas ma ei tahagi oma õpikut kunagi tagasi. Sai siis jälle veidi mööda maja ringi käidud ja see ära toodud.

Kaladest...
Kalu tegelikult ei olnudki, aga ujumas sai käidud ise üle pika aja. Käisime Auras, sest Kats lubas korralikuks hakata ja ma mõtlesin, et miks ka mitte?

Päris fun oli. Mitu kuud pole vette saanud ju. Nüüd siis sai pikalt mullivannis vedeletud ja massaažidushi all käidud ja pärast veel korralikult ujumas Suurte Inimeste Basseinis ja lõpetuseks saunas ka. Mmmmmmmmmm... Kokkuvõttes oli väga hea stressimaandaja. Aitas korraks pea mõtetest tühjaks teha, et pärast jaksaks jälle edasi õppida.

Muide õiguse hinne pandi välja. C sain. Suht ok ju. Ise lootsin vaikselt, et äkki tuleb B ikka välja, aga C käib kah. Kohe peale seda tekitati mulle majandusepaanika, sest esimese eksamivooru tulemused tulid. See on eriline mõnitamine, sest enamusel läks sitasti ja need õppejõud panevad hinded koos nimedega kõigile vaatamiseks välja. Ma ei saa aru, kuhu jääb isikuandmete konfidentsiaalsus. Miks nad siis üldse meil tööde peale matriklinumbreid kirjutada lasevad???

Igatahes, terve listi peale olid mõned üksikud A-d ja B-d. Suurem enamus mahtus E ja F-i vahele. Ainult üks mu tuttav sai D. Väga hirmuäratav on mõelda nendele tulemustele ja enda tulevikule. Kui kehvasti siis mul minna veel võib, kui pooled mu targad tuttavad läbi kukkusid? Seekord on tõesti põhjust paanikaks. Hetkel tundub juba E Hea hinne olevat. Saaks vaid läbi.

Ma ju tean, et on ka järeleksam ja järgmine aasta jne, aga ma ei usu, et ma vahepeal eriti palju targemaks selles osas saan. Majandusmatemaatika pole üldse minu ala. Spooooooky.

Nüüd aga vaikus vajub maale ja minagi magama lään...
Ilusaid unesid!

Kommentaare ei ole: