veebruar 07, 2007

Kaks sammu edasi, üks tagasi

Noh. Vähemalt on see parem variant kui üks samm edasi, kaks tagasi. Tegelikult väga hullu ei olegi. Lihtsalt ma ei saa ega saa terveks. Viimase õõpäeva jooksul on mul kulunud 80ne taskurätikute pakk pluss veel üht-teist. Avaldab mulle endalegi muljet. Tehke järgi, kellel oma ninaalusest kahju ei ole. Huvitav, kas selle trikiga rekordite raamatusse ka saaks? :D Terve nädal on juba rikutud ja on ka oht, et reede rikutakse ka ära ja siis hakkab kool ka jälle. Nii palju siis lõbutsemisest.

Vähemalt auto sain tagasi ja sellega on OK, isegi enam. Viad pisivead, nagu pidevalt tühjenev kumm, mille lubas sõbralik naabrimees korda teha. Ta peab enne ainult paar telliskivi siia tooma, sest meie kandis pole ühtegi:D:D:D

Hoopis üllatavam on see, et mu auto pidi hallitama niiskusest. Ma pole kunagi varem kuulnud sellisest asjast. Kas see on haruldane või tavaline talvine nähtus? Kuidas sellest vabaneda? Kas see on mu tervisele ohtlik? Mina ei tea...

Nalja sai veel sellega, et kasuisa ei taha eriti selle ilma ja oma sildeate kummidega mulle reedeseks tripiks autot anda, aga ära oli nõus viima. Igatahes ta tõestas, et mina pole ainuke ohtlik juht. Ta käis täna ise esimest korda selle autoga kraavis ära. Üritas vale kiirusega ja ilmastikutingimustega ratturist mööda sõita ja sai spini proovida. Õnneks on nii tema, rattur kui ka auto korras.

Täna sai ka kiiremas korras Incuga räägitud ja sain vist Riffile töö. Nüüd olen veidike uhke enda üle:) Aga natuke on piinlik ka, sest ma tegin Steni pühapäeval haigeks. Tema õnneks läks tal kergemini kui mul ja ta hakkab juba terveks saama. Julges isegi täna minu juurde tulla. Jälle oli üks lõputu ja kasutu kõdiralli, mis lõppes sellega, et kui ausad võtted mõju ei avaldanud, hakati ebaausaid kasutama. Sten! See on nüüd see koht, kus sa punastama ja kahetsema peaks. Tegelikult ka. Vähemalt natukene. Igalt poolt pole ikka ka viisakas katsuda teisi, eks!

Üks asi veel, mis mind häirib... Nimelt olen viimasel ajal üsna palju lugenud igasugust ilukirjandust ja aru ma ei saa... kas New Yorgis, kus paljude raamatute tegevus toimub, on taksod ta-su-ta või??? Sest kõik sõidavad ainult nendega päev läbi. Eestis on ju takso ikka tunduvalt kallim lahendus kui oma auto. Ma saan aru, et sinna linna ei mahuks kõik oma autodega ära, aga kas siis firmad maksavad need lõputud taksoarved kinni või? Ei usu, et taksofirmad end lihtsalt lüpsta lasevad.

Mul oli teine sarnane raamatutel põhinev küsimus ka, aga see kadus ära mu peakolu lõpututesse sügavustesse. Kui kunagi meelde tuleb, siis tulen arutan seda siin enda ja teistega.

Kommentaare ei ole: