veebruar 07, 2007

Multikad on lahedad

Pärit netiavarustest, aga jätan leivapuru, mille järgi otsida:)
Eriti see, mida viimasel ajal Terevisioonis näidatakse. Mässake natuke selle kodukaga. Kes otsib, see leiab;) Olete näinud? Mina ärkan selle peale üsna tihti. Need masinahääled ja nunnud loomad on lihtsalt nii huvitavad ja mulle meeldib seda multikat jälgida, kuigi see pole väga lapsesõbralik ja armas, sest see on ikka rohkem päris looduse moodi. Mõni loom sööb teise ära või hukub õnnetult ja käib pidev chase. Ju see multa ongi natuke suurematele:)

Eile hommikul näiteks oli nii armas multikas edevast putukast, kellel oli suur peegel ja ta ajas kõik teised peeglifännid minema. (Muide, mina olen ka peeglifänn ja vaateakendest ei suuda mööduda ennast kontrollimata ja imetlemata, kui kõik hästi on.) Lõpuks varastas keegi tema peegli ära ja ta leidis selle üles koos teise oma liigikaaslasega peeglisse piilumas ja sealt tuli nii ilus armastus, kui nad aru said, et nad on väga ühte moodi. Enam polnud peeglit vajagi. Võis ennast teise silmist imetleda. Koos lennati siis kõrgustesse.

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Mulle ka meeldivad multikad. Muide eriti meeldivad mulle kõiksugu laste filmid.. autod ja võidusõidusebra ja robotid ja ... noh kõik sellised multikad. aga tommit ja annit vaatan ma ka õhtuti sest see on parem kui seebikad.
ja vaateakendest möödudes vaatan ma ka alati ennast.

Mia ütles ...

Ju see on üks Mariade kiiks;)