veebruar 26, 2007

Täna teen lühidalt

Viimased päevad olengi mässanud oma tulevase neljapäeva loenguga. Kirjutanud ja mõelnud teksti, mida rääkida, teinud slaide, käinud materjali hankimas jne. Aga kokkuvõttes ma olen siiski rahul, et otsustasin seda teha ja nüüd õnnestus mul ka üks kursaõde kaasa meelitada.

Täna helistas mulle järjekordne raamatumüügi agent ja kui ma üritasin talle selgeks teha, et ei aitäh, aga ma pole huvitatud, ütlesin isegi, et mul juba on suveks paremad plaanid, siis visati mulle nipsakalt näkku, et tee siis neid fantastilisi ja ägedaid asju suvel ja head aega! Natuke naljakas oli. Ärgu võtku nii isiklikult ja ma ju püüdsin kena olla.

Mis veel? Kas ma seda rääkisin, et õppisin jälle midagi uut. Nimelt, et oliivid kuuluvad ka merendide hulka. :D Naera või herneks, aga minu kiiruga ostetud mereandide pitsa oli neid paksult täis. Jälk lihtsalt. Ma vist pole veel nii suureks kasvanud, et mulle sibul, seened või oliivid maitsema hakkanud oleks. Aga nagunii terve see pitsalõik oli öka:D

Täna olin tubli ka. Käisin ostsin ühikasse kõik majapidamisvahendid ära. Meil oli siin juba täitsa häda käes. Polnud prügi kuhugile panna ega nõusid millegagi pesta:D

Mul on tegelikult veel üks küsimus südamel. Kas olete tähele pannud, et inimesed ostavad omale auto, mersu või bemmi. Justkui viimased kaks polekski autot. Mis nad siis on ja miks neid eraldi välja tuuakse? Mina seda fenomeni ei mõista. Mul pole ükski nende mudelgi meeles, sest nad ei pane ju neile normaalseid nimesid vaid tähe-numbri kombinatsioone. Idiootne.

Ahjaa. Täna sain veel teada, et asutsin aasta liiga vara ülikooli. Kuigi õppemaks tõuseb kaks tonni, saab see aasta medali eest kolm lisapunkti. Nii aga oleks mul õppemaksust suva olnud, sest kolm punkti oleks teinud all the difference in the world. Ma oleksin vabalt tasuta kohale mahtunud. Nii ebaaus, aga kes juba tunneb rohkem mind, teab, et ni ma seda ei jäta. Ma vähemalt üritan kakelda ja vajadusel ning juhul kui arvestatakse vanu tulemusi, astun või uuesti esimesele kursusele ja kannan üle kõik senised ained. Eks näis. Eriti usku küll pole sellesse üritusse, aga proovin ikka.

Kommentaare ei ole: