mai 03, 2009

Leidke üles ebaõiged väited:D

Minu meelest on neid ülimalt vähe.

KUU SÕNNIS
Kuu Sõnnis annab Teile vajaduse emotsionaalse kindluse ja turvatunde järele. Tunnete end rahulikult, kui saate oma tunnetes toetuda millelegi kindlale ja äraproovitule. Liiga kiiresti vahelduvad olud muudavad Teid rahutuks ja loovad tunde, et eluõnn on ohus. Teie tunded puhkevad õitsele ja saavad hoo sisse ainult rahulikus ja stabiilses ümbruses. Teile on omane olla mingis vormis seotud loodusega. Aed ja isiklik lillepeenar võivad Teile väga olulised olla. Paljudel lilledega tegelejatel on Kuu Sõnnis. Teile on omane ka vajadus nautida elu ja kunsti. Naised, kellel on Kuu Sõnnis, on tavaliselt väga veetlevad ja naiselikud.
MERKUUR LÕVIS
See Merkuuri positsioon teeb teist erakordselt hea suhtleja. Teile meeldib seltskond, ning harilikult leitakse, et Teiega on väga huvitav vestelda. Te paistate silma hea huumoritaju ning oma ideede enesekindla ja jõulise esitamisoskuse poolest. Olete üsna jutukas, ning kui Te hoogu satute - ja seda võib juhtuda õige tihti -, siis on Teie kõnes tubli annus pidulikkust ja tunnete ülevoolavust. Te tahate olla tähelepanu keskpunktis. Mida suurem on Teie kuulajaskond, seda paremini Te ennast tunnete. Olete sündinud oraator. Kui Teil mõnikord juhtubki puudu jääma vajalikke sõnu, siis oskate need meisterlikult asendada teatraalsete ?estide ja miimikaga. Ehkki Te hindade traditsionaalsust, on Teie mõttelaad küllaltki edumeelne. Te vaimustute kergesti uudsetest ideedest, ning mida grandioossemad ja riskantsemad need on, seda suurema õhinaga Te neist haakute. Teil on ülihea veenmisvõime, mis aitab Teil hõlpsasti endale võita oma ideede ja plaanide pooldajaid ja toetajaid. Hoolimata suurest seltskondlikkusest olete ülimalt enesekeskne. Vestluse käigus viite Te harilikult jutu ikka enda isikule, oma plaanidele, ettevõtmistele ja oma viimastele saavutustele. See aga teeb Teist võrdlemisi halva kuulaja. Te tahate näida tähtsamana, kui tegelikult olete. Pole välistatud, et endast kaasvestlejale suurema mulje avaldamiseks kipute isegi kiitlema kuulsate isikutega, keda juhtumisi tunnete. Te peate oma arvamusi kõige õigemaks, seetõttu ei vaevu Te pahatihti teiste seisukohti ära kuulamagi. Samuti ei võta Te kuulda teiste nõuandeid ja õpetusi. Teil ei teki niisugust mõtetki, et keegi teine võiks midagi Teist rohkem teada või paremini osata. Sellega teete aga suure vea, sest alati on kelleltki midagi juurde õppida. Püüdke oma iseteadvust pisut kärpida ja kuulake kannatlikult ära, mida Teie vestluspartneril on öelda. Olete õige pea sunnitud endale tunnistama, et olete siiani suure hulga väärtuslikku infot ära põlanud.
VEENUS LÕVIS
Teile meeldib olla tähelepanu keskmes. Seda nii armusuhte puhul kui ka muudes seltskondlikes suhetes. Seltskondlikus elus püüate olla liider, tõmmata võimalikult palju endale tähelepanu. Armastuses olete kirglik ja võimeline kestvaks kiindumuseks. Armastuse kaudu suudate end kõige paremini realiseerida. Armastate elu ja naudinguid. Sageli käitute veidi teatraalselt. Teis on palju enesearmastust ja sisemist uhkust. Teile meeldib koos oma armastatuga avalikkuse vaateväljas viibida. Armastate erutavaid, kirglikke armuseiklusi. Samas olete sageli äärmiselt armukade ja korraldate sellest tingitult dramaatilisi stseene. Püüdlete väliste efektide poole. See seis on soodne neile, kes töötavad lõbustusasutustes, teatris, show-bisnessis. Teie ilule on iseloomulik efektsus ja suurejoonelisus
MARSS LÕVIS
Teie tegevusele on iseloomulik demonstratiivsus ja suurejoonelisus. Te soovite seda, et teised Teie tegevust tunnustaksid. Varju jäämine ei ole Teile meeltmõõda. Samas võite konkreetse tegevusega kergesti üle pingutada, kuna Teil kipub nappima mõõdukust. Kuu kvadraat Merkuuriga:
Aspekt näitab et Teie mõistuslik pool on konfliktis emotsionaalse poolega. Kui mõistus ületab tundeid, siis olete kohati ehk liiga mõistuspärane ja "kuiv". Kui aga tunded lämmatavad mõistuse, siis minetate igasuguse loogika. Milline variant peale jääb, sõltub Teie hetkeolukorrast. Olete väga tundlik kriitika suhtes ja võtate seda liiga isiklikult.
Kuu kvadraat Veenusega:
Kalduvus olla liiga sentimentaalne ja tundeline. Ka on probleemiks madal distsipliin ja suutmatus end sundida tegema ebameeldivaid asju. Teile mõjub halvasti ka magus ja rasvane toit. Nimelt võib see Teie puhul eriti suure tõenäosusega viia kiire tüsenemiseni ja sellest johtuvate terviseprobleemideni.
Päikese ühendus Marsiga:
Energia ja organiseerimisvõime. Aspekt sümboliseerib mehelikku alget - mehisust, jõudu ja aktiivsust kõige laiemas plaanis. Olete asendamatu organisaator ja teiste tagant innustaja. Armastate igas olukorras juhtimist enda peale võtta. Olete tegudeinimene, kes ei armasta teha tühje sõnu.
Päikese ühendus Merkuuriga:
Olete üsna enesekeskne ja huvitute eelkõige asjadest, mis on seotud Teie endaga. Aspekt annab hea keskendumise ja kontsentratsioonivõime. Välismaailmast laekuvat infot ja muljeid võtate kohati liiga isiklikult.
Päikese ühendus Veenusega:
Armastuse ja ilu printsiip on Teie elus väga tugevalt esindatud. Teile meeldib seltskond ja elu lõbusam pool. Sageli annab see aspekt kunstilisi kalduvusi ja loomingulist annet. Mõnikord olete ehk liialt enesearmastaja, kuid samas olete suuteline ka oma partnerile tõelist naudingut pakkuma.
Päikese trigoon Uraaniga:
Teile meeldib olla vaba ja teistest sõltumatu. Sageli õnnestub Teil oma elu nii elada, et takistusi ja piiranguid on minimaalselt. Oskate ka keerulisest olukorrast alati leida originaalse väljapääsu. Teil on palju huvitavaid ideid, mida soovite pidevalt teistega jagada. Teile meeldivad inimesed, kuid Te ei taha olla neist sõltuvuses.
Merkuuri ühendus Veenusega:
Aspekt annab Teile rafineerituse ja peenekoelisuse nii suulisel kui ka kirjalikul suhtlemisel. Olete suurepärane diplomaat ja oskate lugu pidada heade, peenete ja viisakate inimeste seltskonnast. Võimalik, et omate andekust kirjanduses või muusikas.
Merkuuri trigoon Saturniga:
Teie mõtlemisele on iseloomulik loogika, konkreetsus ja täpsus. Teie intellekti tugev külg on ratsionaalsus ja süsteemsus. Kuid pidage meeles ka seda, et liigne detailidesse kinnijäämine võib ajapikku Teie maailmapilti ahendada. Teil on raske haarata tervikut. Samas on Teile omane kõrge professionaalsus, mille aluseks on spetsialiseerumine mingile kindlale alale. Aspekt annab võimeid matemaatikas ja üldse täppisteadustes. Hoiduge dogmadest!
Merkuuri trigoon Uraaniga:
Teie mõttelaad on väga originaalne. Teil võib olla vabamõtleja kuulsus, kes ei hooli üldtunnustatud arvamustest. Te peaksite end pidevalt täiendama, õppima ja saama uusi kogemusi, sest see võib Teid elus päris tippu viia. Mõned Teie mõtted on oma ajast kaugel ees. Tavaliselt ei ole Teil kunagi igav, sest leiate alati uusi võimalusi huvitavaks ajaveetmiseks. Võite omada võimed aladel, mis seotud ultramoodsate süsteemidega.
Veenuse trigoon Uraaniga:
Teie jaoks on väga tähtis vabadus. Seda eriti intiimsuhetes. Samas olete võimeline armuma esimesest pilgust ja kiirelt abielluma. Siiski tuleks selle seisuga võimalikult kaua vaba olla ja mitte end liiga vara abieluga siduda. Vaatamata kõigele annab see seis Teile elu jooksul palju huvitavaid suhteid. Kui näete, et vana suhe Teid enam ei rahulda, siis leiate endale kiiresti "uue kallima". See aspekt annab sageli andekust seoses muusika ja kunstiga. Eriti just nende moodsamates vormides. Väga hästi sobiks ka töötada raadios ja televisioonis, samuti aladel, mis on seotud elektroonilise meelelahutusega.
Veenuse poolteistkvadraat Neptuuniga:
Teistega suhtlemisel olete äärmiselt tundlik. Eriti kehtib see armusuhete kohta. See tundlikkus väljendub nii heas (partneri mõistmine ja talle kaasatundmine) kui ka halvas ( partneri liigne idealiseerimine) mõttes. Armastuses olete võimeline väga hingeliseks ja ennastohverdavaks suhteks, püüdes endast kõik anda. Kuid samahästi võite ka kaotada silmist reaalse tegelikkuse ja elada vaid enda poolt loodud unistuste maailmas. Armusuhetes olete eriti idealistlik ja kipute rohkem armastama oma ettekujutust kui reaalset inimest. Aspekt annab tihti andekust kunstis, muusikas ja poeesias. Valitseb ka mõningane oht kiinduda narkootilistesse ainetesse või laiemas plaanis üldse "kaifiseisundisse". Te saavutate hea kontakti müstikasse kalduvate inimestega, samuti ka kunstiinimestega.
Marsi trigoon Jupiteriga:
Olete igas mõttes energiline ja ettevõtlik. Teile meeldib tegutseda ja organiseerida. Käed rüpes istumine ei ole Teie rida. Teisest küljest on Teile iseloomulikud ka mitmesugused liialdused ning oma võimete ja võimaluste ülehindamised. Sageli võtate ette rohkem kui teha jõuate. Kuid üldiselt peaksid Teie ettevõtmised õnnestuma ja tooma kasu nii Teile endale kui ka teistele. Teie tegevus on sageli väga efektiivne ja produktiivne, mistõttu Teil õnnestuvad paljud asjad üsna vähese vaevaga. Teie tegevus toob kasu ka Teie sõpradele ja tuttavatele. Olete kiire ja kohanemisvõimeline.
Marsi trigoon Uraaniga:
Igasuguste piirangute ja takistuste vastu astute julgelt välja ja püüate nii enda kui ka teiste elu vabamaks muuta. Olete alati uuenduste ja reformide poolt. Seda nii praktilisel kui suhete tasandil. Teie tegudele on omane kiire otsustavus, hetkeline reageerimine muutuvatele oludele.
Jupiteri poolteistkvadraat Saturniga:
Märksõnad: finantsilised raskused; ebaõige elu planeerimine; liiga palju tööd ja vastutusi, mis piiravad vabadust; Teil tuleb õppida tasakaalustama oma ebakindlust ja auahnust. Teie elus kipub olema kaks äärmust - kas piiravad vastutused vabadusi või vastupidi - liigne vabaduse ja sõltumatuse taotlus ei lase keskenduda tõsisele tööle.

Kommentaare ei ole: