november 21, 2009

Aasta parim poisssõber

Minu oma muidugi. Tal ei ole ühtegi sellist probleemi, mis teistel meestel on. Ei joo. Ei suitseta. Ei vihka politseid, sest ei satu jamadesse. Ei kasuta vägivalda oma probleemide lahendamiseks. Ei tujutse. Jne jne jne.

Ja täna hommikul... kui sonisin midagi shokolaadijäätisest, pani riidesse ja läks poodi. Seega on ta täiega väärt minu eilse õhtu pingutusi. Nimelt, on mul juba tükk aega olnud tahtmine teha järgi filmitrikk ja ilmuda ta uksele nii, et mantli all on ainult sukad ja must pesu. Eile siis lõpuks tegin ära. Kõrged kontsad ka muidugi.

Kuna tulin trennist otse, siis tuli seal ka end riidesse panna. Ja kuidas ma siis venitasin, et kõik teised enne mind riietusruumist ära minna jõuaksid ega saaks mu huvitava riietuse peale nägusid teha. Ja kuidas kõik ei läinud plaanikohaselt ehk kuidas registratuuri ja Raunoni jõudes juba üks sukk põlvini vajunud oli. Aga ta õnneks ei läinud. Registraatoril võis seevastu väga naljakas olla. Ja ma põgenesin jooksujalu autosse. Helistasin veel Silmarõõmule järgi, et ta üksi poes ära käiks ja ma saaksin enne tema juurde minna, sest ma ei tahtnud mõeldagi, mis asendis mu sukad peale viit korrust treppe on. Imekombel aga püsisid nad siis omal kohal. Ja edasi läks kõik hästi. Talle meeldis:)

Kommentaare ei ole: