juuli 10, 2010

Royal treatment

Täna on tõeliselt suurepärane päev. Mulle küll meeldiks rohkem tööd teha ja ka mu eilne töö parandati jälle vigaseks, aga pole hullu. Mul on küllalt aega siia siiski positiivne jalajälg maha jätta. Lihtsalt on veidi kurb, et muutused nii raskelt tulevad.

Aga jah... pidin enne koos suure ülemusega lõunale minema, aga tal oli väga pikk koosolek ja kui ta pärast juhuslikult mind oma äriparneritele näitama tuli, siis küsisin talt selle kohta ja sain vastuseks, et pole probleemi. Ja et ta organiseerib mulle lõuna viie minutiga. Kuna ma ei saanud temast väga täpselt aru ja viie minuti sees jõudis mu otsene ülemus mind juba poodi saata, siis tulin tagasi, avastamaks, et mind ootab spetsiaalselt mulle kaetud laud suure hulga vaid mulle tellitud india toiduga. See oli väga armas, sest ma võiksin ju vähemalt korra päevas tervislikult süüa. Alates tänasest saangi firma kaudu süüa, aga erinev info on selle kohta, kas toit tuuakse siia või söön koos bossiga. Bossiga oleks kindlasti huvitavam, kuigi samas ma ei taha nähtavalt privilegeeritud staatuses olla. Tahaks ju ka, et kolleegid mind omaks võtaksid, aga juba on ka nendega suhtlemine vabamaks muutunud. Igatahes, kui olin oma söögist suure vaevaga umbes kolmandiku sisse pressinud, siis olid süümekad raisku minema toidu pärast. Ma olen ju veel kõigele lisaks maal, mida iseloomustab äärmine rikkus ja äärmine vaesus ja väga suured klassivahed. Ja nüüd läks suur kogus head toitu lihtsalt prügikasti. Rääkisin sellest bossiga, nii et loodetavasti muretsetakse mulle homme siiski mõistlikum kogus toitu. Muidu on aga hästi hea söök.

Ja siis veel... keegi ei osanud aidata mind võtme kopeerimisega, kuni küsisin bossilt. Tema ütles, et no problem ja lubas mulle juba tänaseks õhtuks koopia hankida. Wow, ma ütlen! Mull täitsa meeldib siin. Ja isegi kui aiesecarid ei ole just kõige usaldusväärsemad võõrustajad, siis teised inimesed on väga väga toredad ja abivalmid. Edaspidi mul ei olegi ju enam vahemehi vaja. Ju peab vahepeal lihtsalt korteri halduskulusid maksma ja kogu lugu.

Kommentaare ei ole: