oktoober 09, 2008

Kõik saavad kunagi suureks

Kolivad kodust ära ja hakkavad 9st 5ni tööl käima, makse maksma ja laene võtma; otsivad enda kõrvale meeldiva teise inimese ja mõni aeg hiljem paljunevad.

Käisin eelmisel nädalal Aivari uut kodu vaatamas. Täitsa üllatavalt armas oli. Muidugi, seinas olid mõned augud ja tapeet kohati narmendas, aga olukord oli tunduvalt parem, kui ma eeldasin. Tahan ka:(

Igatahes, selle soolaleivaga sai päris palju nalja. Muidugi tuli alles kell üheksa õhtul välja, et ok, teeme veiniõhtu, aga tegelikult ei ole tal ei pokaale ega korgitseri ja ega ta hästi veini ka ei joo. Ja siis, kui poed järjest uksi sulgema hakkasid, otsisime mööda linna vajalikke vahendeid, mille ka lõpuks leidsime. Aga vein, mille huupi ostsin, maitses nagu sapivedelik. Aga muidu oli tore. Ja on hea, et jälle üks inimene, kes mulle kallis on, on mulle lähemale kolinud.

Ja siis sel nädalal käisin üle pika aja Steni ja Kaili, keda ma muideks siiani näinud ei ole, kodus külas nende kahe ja poole kuuseid kutsat ja kiisut ja kodu peremeest muidugi ka vaatamas. Ja see oli ka tore. Juba täitsa kõhe hakkab - kõik hakkavad paikseks jääma, ehitavad ja mööbeldavad ja teevad kodus süüa ja alustavad vabatahtlikult laupäevahommikuid vara puristades välja idee koristama hakata. Huvitav, kas minuga juhtub ka nii, et kui saan päris oma kodu, siis tahangi koristada? Pidevalt? Hetkel kujutan küll ette, et algul tahaks kõik kohad lapi ja veega üle käia. Võimalik, et ka keemiaga. Juba energeetiliselt tundub see hea tegevusena. Pesta kodu puhtaks vanast ja mitteomasest. Aga ma vist küll koristamist regulaarseks tegevuseks ei muuda.

Nende kahe kodu vaatamise vahele jäi ühe minu jaoks uue lounge'i külastus koos temaga, kes mulle huvitava erialase ettepaneku tegi. Ja see läks hästi. Muidugi, see ei oleks täisajaga töö ja ma ei ootagi sellelt muud kui võimalust end proovile panna, aga tundub, et saan seal ikka palju rohkem kätt harjutada, kui julgesin loota. Aga sellegipärast on kõik mu lootused esmaspäevale pandud. Nagu ruletii lauas. Punane 21. Või must. Parem olgu punane esmaspäev, mitte must või sinine. Sest ma lihtsalt nii väga tahan seda tööd.

Mis veel? Veidi kooli, enda tänane ühikast välja kirjutamine ja üks pidu, aga sellest räägin eraldi uues postituses.

Kommentaare ei ole: