oktoober 09, 2008

Mr Right Now

Käisime eile Sandra, Katsi ja hulga teistega peol. Või õigemini, pidime minema peole, aga kõik kodust kaugemale ei jõudnudki. Sandra kaasa arvatud, aga mitte enda süül.

Enivei, lihtsalt Sandra rääkis juba tükk aega, et tahaks tantsima ja mina tahtsin ka ja siis tegimegi enne mingid joogid tema pool ja läksime Illusioni, aga Sandra unustas dokumendi koju - teine kord viimase nädala jooksul, kui mult küsitakse - aga seal küsitakse kõigilt. Niisis tema ja üks ta sõbranna läksid tagasi ühikasse dokumendi järgi, aga tagasi ei tulnudki, sest sel sübrannal, kes muidu tundub üsna tore, aga ka meie sünnipäeval piiri ei pidanud, õnnestus nii hullusti üle juua, et Sandra vist koristas pool ööd tema okset tantsimise asemel, kui lapiga ja harjaga mööda elamist keerutamist tantsimiseks mitte lugeda. Või noh, ega ma täpselt ei tea, mis seal toimus. Mina olin ju klubis juba siis.

Tavaline õhtu oli. Minu meelest 90% väga head muusikat vähemalt ja rahvast oli harju keskmiselt. Kuigi peaks vist ütlema Tartumaa keskmiselt.

Vaatasin ükspäev telekast filmi The Sweetest Thing. Iseenesest tobe film, aga seal oli üks mõte, mis mulle meeldis - Don't look for mr. Right. Look for mr. Right Now!
Ja seda põhimõtet ma järgingi juba mõnda aega. Kuni olen noor, antakse ju sellised asjad andeks. Eile öösel jäigi üks väga ilus isend ette ja meil oli koos tore, kuni ma sain isu täis ja jätsin ta lolli näoga järgi vaatama, aga ta oli selline player-tüüp. Usun, et ta kaua ei põdenud. Ja siis peale pidu rääkisime Katsiga meestest McDonald'si eineid vitsutades. Rääkige veel tervislikust toitumisest eks:D

Kats on selline korralik. Ja ikka ma sain imestada, KUI korralik. Aga mina ei ole. Ma ei taha olla alati see "mõistlik" tüdruk. Ma tahaksin elu nautida. Mulle meeldib vahel lollusi teha. Ka siis, kui tean, et tegemist on lollustega. Ja muidugi, ka mina tahaksin Härra Õiget enda kõrvale, aga kas ma siis pean oma elu seisma panema, kuni ta välja ilmub? No seda juba ei juhtu. Ma olen piisavalt korralik, et veel endaga rahul olla, aga ma ei taha kunagi põdeda tegemata jäetud asjade pärast. Ma ühe eelmise aasta tegemata jäetud asja pärast siiani veidi põen. Pole rohkem põhjusi põdemiseks vaja. Et siis... tänane peäv saab kohe läbi ja lõpeb kodus istudes, aga who's mr. Friday?

Kommentaare ei ole: