detsember 28, 2010

Jõulujärgne elu

Naljakas jõul, ilma ülesöömiseta on möödas. Aga hõiskasin liiga vara, et kingitustevabalt. täna varahommikul koju jõudes ootas mu toas pisike kingitus Tushalt. Pean nüüd kiiremas korras midagi vastu tegema, et viisakas oleks.
Enivei, tahtsin rääkida teile oma naljakast pühapäevaõhtust, kui sain Harshi suure surmaga esimst korda Sajaji baugi meelitatud, seejärel käisime molali'l esmakordselt külas ja viimaks pidime kodus väiksed joomatalgud korraldama Harshi kolleegidele, kes ta jõuludeks minu jaoks vabaks andsid. Ja see oli nii kummaline, kuidas suured mehed meeleheitlikult ebanormaalse kiirusega ning hiigelkogustes rummi kurku kallutasid. Nagu liitrise pudeli kolmekesi tühjaks tegemine oleks elu ja surma küsmus. Kuidas saab isegi kuias osariigis alkoholi tarbimine nii elutähtisolla, et viimasedki tilgd püütakse pealejoogita pudelist kinni? Kurb vaatepilt.
meie kumbki ei joonud tilkagi, aga need kolm aina rohkem purju jäävat pisikest meest said peaaeg terve pudeliga hakkama. Ning siis hakkas üks neist meie tulevikku arutama. mulle tõlgiti sellest vestlusest vaid väikseid katkeid, aga ta oli kuuldavasti püüdnud Harshile selgeks teha, et ta meie suhte püsivas muudaks. Ja Harsh oli püüdnud rahulikult selgitada, et me kumbki ei oma veel õrna aimugi, mida oma tulevikuga ette võtame ja sellistel tingimustel on see üsna võimatu. aga samas minu südames siiski kripeldab selle pärast veidi. Et kas ta ei tahagi proovida. Aga üsna kummaline, et mind esimest korda nägev inimene tahab mind oma sõbraga jääavalt paari panna.
Esmaspäev oli rahulik. Olin õhtuni koduselt voodis. Küll mitte päris oma kodus, aga mu kodu ongi jälle rohkem sea´l, kus on Harsh ja talle paistab see ka sobvat. Nii kurb on mõelda, et meie aeg on peaaegu otsas ja eks me mõlemad veidi klammerdume tavapärasest enam teineteise külge. laupäeva õhtul purjus peaga ol ta kuidagi eriti ninnu-nännu ja hõõrus nina vastu minu oma. Tegime koos omletti. Või noh, mina tegin, sest tema väitis, et ei oska ja tema tuli siis seda pannil ümber keerama ning siis paljastas oma dekaadipikkusi omletikokkamise karjääri. Lubasin jälle, et enam kunagi ei vaevu ise talle süüa tegema. Ta teeb nagunii paremini. Aga omlett tuli väga hea ja leidsin esmakordselt selle jaoks ka rohelist sibulat.
Õhtul sain Laithiga kokku ja sain keerutada, miks ma teda oma people ei tahtnud. Nii nõme on olla olukorras, kus mul palutakse osa inimesi kutsuda ja testele ära öelda. üldse mitte minu eelistuste järgi. Ja siis vaatasime koos Saurabhiga poole ööni tõeliselt head India filmi - kunagi näitan teile ka. Aga ta jäi magama ja ma ei hakanud sundima teda end keset ööd koju tooma. Selle asemel veetsin öö tema juures moskiitosid õnnelikuks tehes. Ahjaa, avastasime, et moskiitod on ka Harshi kitarrikotis endale mugava pesa teinud ja ma toidan tervet kolooniat. Urr. Ma ei saanud üldse magada ja tänaseks olen veel haigem kui varem. Alles püüan end kokku võtta, et voodist välja ronida ja kell on peaaegu neli.

Kommentaare ei ole: