veebruar 25, 2009

Tere! Mina olengi Viru lits!?

Et siis jah... vähemalt paaril noormehel on tõsine põhjus kahtlustada mind selles ametis töötamises.

Pidin pühapäeva õhtul minema ühte seal piirkonnas asuvasse uude hotelli. Tööle. Üsna viimase minuti korraldusega ehk siis meie keeles ekspress. Kliendiga pidin kohtuma fuajees ja talle helistama kohale jõudes. Ja siis alles pidin teada saama, kuidas õhtu edasi areneb. Ning samamoodi ka kaks järgmist päeva. Pidid töised pühad tulema. Klient oli keegi tähtis ameeriklane, kel paariks päevaks Eestisse asja ja mind vajas ta põhiliselt õhtuti. Eriti taustakontrolli ei teinud ja talle ei öeldud agentuuri poolt isegi mu perekonnanime, nii et ta oli loogiliselt veidi närvis.

Aga enne veel tuli see noormeestes segaduse külvamise koht. Jõudsingi hotelli ja tegin kohustusliku telefonikõne, aga minu halvaks üllatuseks selgus, et telefon on väljas. Hakkasin siis igati üritama teist suhtlusvõimalust leida. Uurisin välja kliendi USA telefoninumbri, aga ka see oli voice maili peal. Küsisin ta perekonnanime, et vastuvõtupoisid saaksid kontrollida, kas klient on üldse edukalt hotelli jõudnud, aga nemad ei leidnud isegi selle nimega broneeringut.

Siis olin juba täiesti närvis. Esiteks seepärast, et ma olin tühistanud mitmeks päevaks kõik oma plaanid ja nüüd pidin ootama ilma igasuguste hoiatusteta võib-olla tühja õhu järgi. Teine mõte oli muidugi see, et kas need vastuvõtu tüübid nüüd arvavad, et olengi mingi lits, kellele õiget nime ei öeldud ja kes viimasel hetkel pikalt saadeti. No pole vaja sellist mainet eks. Kuigi praegu on selle mõttega naljakas mängida.

Muidugi ma ei käinud seksiteenuseid pakkumas. Umbes poole tunni pärast siiski hakkas see number kutsuma ja edasi läks kõik üsna plaanikohaselt, aga vabagraafikuga. Mina käisin siiski hoidmas üht väga armastatud pisikest printsessi. Ka pere oli tore, kuigi kellaajad olid sama suhtelised nagu KMi emaga. Temaga seoses tekkis mul veel mõtteid, aga neist järgmises postis. Ei sobi kõrvuti räpase äriga. Pealegi selline asi ei ole kunagi äri. Sa või mina õigemini ei müü kunagi ainult teenust nii. Müün oma südant ja saan palju rohkem kui raha vastu ka.

Kommentaare ei ole: