september 30, 2010

29. september

Ükskõik, kui palju ma ei armastaks Harshi kaisus uinumist, on kõik viimased kolimisejärgsed temaga veedetud ööd imelikud olnud. Mul on kas võimatult külm või palav ja moskiitod tahavad ära tappa. Millegipärast söövad nad alati ainult mind ja jätavad tema puutumata. Täna väitis ta ka, et olen haiglaselt kuum. Kuigi tundsin end tervena.
Hommikul, olles surmväsinud öisest võitlusest moskiitode ja palavusega, roomasin tööle. Õnneks sattusin tuttava rikšajuhiga kokku, kes oli meie järgi vist igatsenud. Viis mu igasuguse kemplemiseta tööle. Jäin veidi hiljaks, aga vahet ei olnud, sest meil ei olnud elektrit mingite hooldustööde tõttu ja midagi teha ei saanud. Ei jaksanud seal isegi mitte paigal olla. Seega paljud lasid jalga ja mina Helistasin uuesti Harshile, et ta mulle järgi tuleks. Tahtsin minna hommikust sööma ja siis kasutada ära sülle kukkunud vaba tööpäeva, et viimaks arstikontrolli minna. Kõik sujus lausa väga hästi, aga arst hirmutas mind omajagu. Vaatas mu läbi ja homme lähen analüüse andma ning tagasi vastuvõtule koos kõigi alles olevate siin söödud rohupakenditega. Ta arvab, et mul on mingi infektsioon ja see ei meeldi mulle üldse. Lisaks sellele tahab ta, et lõpetaksin malaariatablettide söömise. Seda soovitavad mulle siin paljud teised ka. Igatahes, saime mõlemad Harshiga uue kogemuse. Mina sain India arsti ära näha korralikus erahaiglas ja tema sai teada, mis tunne on koos tüdrukuga arstil kaasas käia. Mul on hea meel, et ta tuli. Vahel küll tundub, et ta muretseb mu pärast liiga palju. Aga parem on vast veidi haiglat nuumata ja kindel olla, et minuga on kõik korras või saab korda ning et kõik siin kahe suupoolega apteekrite kergekäeliselt antud rohud mulle hoopis kahju teinud ei ole. Täna tööle igatahes tagasi ei lähe. Teen koduse eneseharimise päeva. Ega ma kontoris midagi eriti targemat ka teha saaks.
Päeva mahtus veel tüdrukutega filmi vaatamine ning lootose popkorni söömine ning täiesti dieediga kooskõlas – not! – olev Chocolate roomi külastamine. Nüüd on Tusha ka sellesse armunud:D Ülesöömine ülesöömise otsa. Aga toit on hea. Enamasti. Esmaspäeval kontorisse tagasi jõudes anti meile kellegi sünnipäeva puhul mingeid megasid taimseid bürgereid, mille sees olid isegi krõpsud ja pähklid ja kõrval mega magusvürtsine chutney – roosa seekord. Selle asja müügikoha tahaks ise ka üles leida.

Kommentaare ei ole: