september 03, 2010

Imelik küll, aga juba ongi käes september. Eile sain vähemalt tööülesande, millest peaks jätkuma järgmiseks kuuks ajaks. Selle aja möödudes peaks minust olema saanud üsna suur ekspert igasuguste välismaal ja Indias õppimise, viisade, spetsialiseerumisvõimaluste, konkurentsi ja eelkõige otsingumootori reklaamiks ära kasutamise osas. Nimelt saan kirjutada ligi kolmkümmend erinevat artiklit kõrghariduse võimalustest. Ühest küljest on huvitav teha erialast tööd, aga teisest… tahaks juba veidi vaheldust sellest teemast.

Õhtu oli tore. Käisime viimast korda Katharina Ja Tushaga väljas söömas ning siis kodus vaatasime Muditiga esmakordselt Bollywoodi filmi, mis oli kohe täitsa hea. Alguses tundus selline läila värk, nagu kõik Bollywoodi filme ette kujutavad, aga siis väljus stereotüüpidest. Pluss on väga huvitav näha, kuidas tugevate tabude käes kannatav maa kajastab oma kinos seksi teemat.

Vaatasime filmi peaaegu kella kaheni, et siis mõned tunnid magada. Kõigil teistel on täna vaba päev, sest täna tähistatakse Krishna sünnipäeva. Kõik asutused on kinni peale meie oma. Yay jälle. Meil oleks nii vaja olnud vaba päeva. Pean hiljemalt homme välja kolima. Ikka veel ei tea, kuidas seda organiseerida, aga küll mõni lahendus leidub. Äärmisel vajadusel räägin Piyushiga. Ja tänaseks on juba nii palju plaane ning ühestki ei taha loobuda. Eks näis, kuidas kõik tehtud saab.

Kommentaare ei ole: