mai 23, 2010

Unistuste sünnipäev

Paradiisilik. Ja see polnud isegi minu oma. Neli erinevat meest tegid mulle massaaži. Ühte piinasin lausa kaks korda ja pikalt. Ja viies sealt seltskonnast on mulle lugematul arvul kordi varem samalaadset mõnu pakkunud. Oeh. Vahel on lausa väga tore mehi ära kasutada ja tundub, et nemad ise ka ei kurda, kui mängu tulevad õlid ja antakse vaba voli rinnahoidjaid lahti haakida:D Ja tundub, et üks neist sai mu saladuse jälile. Siiani ajab muigama:) Ta ju proovis päris mitmel moel kontrollida ka.

Eile oli siis see tähtis päev, kui osalesime kooriga Pop/Jazz kooride võistlusel ja arvatavasti kaotasime kõigele vaatamata ning õhtul oli eks-Silmarõõmu sünnipäeva pidu. Ja tore oli. Nägin kalliks saanud inimesi üle pika aja. Sain CHRi kõhtu katsuda, kuigi midagi veel ei tundnud. Sai naerda ja flirtida. Sai targemaks ja muljutumaks. Sai hästi süüa. Sain uusi tuttavaid. Sain veidi parema ülevaate inimestest, kes teda nüüd ümbritsevad ja nad on toredad. 

Aga ta ise suutis mind veidi šokeerida. Ma ei ole siiani otseselt temaga rääkinud edasi liikumisest. Tundub liiga imelik. Ja samas ta loeb siit seda nagunii. Aga seekord natuke tuli jutuks minu vist vallalisus. Ja ma ei tea, kas see tuli tema vastulöögina või täiesti sõltumatult, aga öösel rääkis tema oma vallalise elust. Kuidas tuuakse peolt naisi koju ja hommikul üritatakse neist vabaneda. Ma ei oleks kunagi arvanud, et ta seda tüüpi on. Ja veel vähem seda tüüpi, kes kommenteeriks, et need pole naised, vaid litsid. 

Nagu mismõttes? Mina olen siis ka ju lits. Mul on ka olnud ühe öö suhteid. Aga miks ühe öö suhete puhul ainult naine lits on? Ühe öö suhted iseenesest on ju täiesti ok, aga miks peab sealjuures ühte osapoolt alandama, kui on selge, et mõlemad said, mida tahtsid?

Kommentaare ei ole: