aprill 01, 2007

Ahjaa. Head naljapäeva!:D

Seekord üritati mind vaid odavate naljadega ära rääkida ja Delfi oli ka ainult libauudiseid täis. Mõni aasta tagasi aga oli palju naljakam kogemus. Nimelt paar aastat tagasi esimesel aprillil tegi buss, millega ma sõitsin, avarii - sõitis teisele autole otsa. Kõik pidid jala edasi minema ja mitte keegi mu tuttavatest ei uskunud mind. Kõik mõtlesid, et loll nali, aga tegelikult oli pisike tõsine lugu hea ajastusega.

Kui nüüd järele mõelda, siis nägin täna Pärnus midagi samas stiilis. Üks dziibiomanik oli parkinud oma neljarattalise sõbra otsapidi ilusasse puumajja. Seal see seisiski rahulikult terve päeva, pakkudes silmailu ja põnevust möödaminejatele. Äkki see on mingi uus kunstivorm vms?

Rääkides nädalalõpust, siis neljapäeval käisin kodus vaid magamas, reedel tööl, kus tegime Matuga pattu - sõime jäätist ja kõik kohad olid pärast seda täis. Eriti lahe on, et emmed juba tunnevad mind ära ja ütlevad tere mänguplatsil:P

Reede õhtul startisime Kaarli õpsidega Pärnu poole laagrisse ja seal oli päris lahe. Sain esimest korda Signe pisipoja pikemalt ahistada. Ta on väga armas kümnekuune põnn, täpselt isa nägu. Hästi ilmekas on ka. Ja jutustab megapalju. Saaks vaid aru eks:D Reedel ei teinudki suurt midagi, aga laupäev oli väga sisukas.

Kõigepealt oli infovahetus "kirikukunnidega" teemal, kas lastetöö on primaarne või marginaalne. Viimane on nende tegelik arvamus. Sain ametlikult tuttavaks Soonega ja avaldasin talle oma TÜ tudengistaatusega muljet;) Pärast läksime kõik koos Paradiisi lõunat sööma ja kui päris paradiis on midagi sarmast, siis mina küll sinna ei taha. Seal peab hästi kannatlik olema, sest olenemata sellest, et meil oli ammu menüü kokku pandud ja aeg kinni, pidime kõik süüa ootama tund aega, kuulama pealt kõrvallauas istuva paarikese arvete klaarimist ja hingama sisse suitsuhaisu (sama päritoluga).

Aga see pole veel kõik. Viimaks, kui leib ja siirupivesi otsas olid, sest kõhud ei kannatanud oodata, tuli ettekandja küsima, kes tahab kana ja jagas siis soovijatele praed kätte. Inimesed hakkasid sööma ja avastasid, et liha, mida neile kana pähe pakuti, küll kana polnud. Üle küsides selguski, et tegemist oli loomalihaga ja kuna kõik olid juba sööma hakanud, siis ei saanud enam vahetada ka. Kõik, kes tellisid kana, said liha ja vastupidi.

Toit ise oli täiesti söödav, veidi külm, aga polnud hullu. Ma arvan, et seda soojendati päikse käes ja kuna ilm oli nagu oli, siis seepärast läkski nii kaua ja päris soojaks toit ei saanudki. Pärast toodi kooki ja kohvi ning alles peale seda tuldi küsima, et kas me siis soovime pannkooke ka. Nemad olid koostanud pakkumise, kus olid ka pannkoogid ja meie olime neist loobund (kirjutasime tellimuste arvuks 0). Meie juht ütles, et tema ei saanud pakkumisest täpselt aru ja siis vastati, et nemad ise ei saanud ka. No hallooooooooooooooo!!! Ise ju koostasid selle.

Igatahes, rohkem ma sinna ei lähe. Edasi mängisime fotorallit ja juba vana tuttavat kaltsurallit. Tuletage meelde mulle, et ma nad pärast detailselt kirja paneksin enda jaoks. Fotoralli tähendas seda, et saime hunniku fotosid ja tuli üles otsida piltidel kujutatud esemed ning neist uus pilt teha, ise asja taustal. Päris fun oli.

Kaltsukatest tuli aga 175 krooni eest kolmele inimesele vastavalt loosiga saadud teemale riided leida ja pärast ned demonstreerida. Meie teema oli Pidu sinus eneses. Saime üliodavalt lahkete vanamemmede käest ka täiesti kantavad pidukleidid:d Mina siiski annetasin oma roosamanna Kaarli kostüümilaole. Igatahes see tundidepikkune riiete ja fotoobjektide otsimine kulutas mu saapad ribadeks ja nüüd on jalad villis.

Õhtul olime kultuursed. Käisime Endlas Kauka jumalat vaatamas. Julgen seda soovitada, sest isegi minul ei hakanud igav. Pigem vastupidi. Päris huvitav oli. Täna käisime veel jumalateenistusel - häbi küll, aga esimene kord sel aastal - bowlingus ja Stefanis, mis on muidugi super.
Aga homseni vms.

1 kommentaar:

Sten ütles ...

aga vali ikkagi Ülo;)
onju onju onju:d