aprill 12, 2007

Täna sõideti minust autoga üle

Õnneks küll mänguautoga, aga kui tihti sedagi juhtub? Sõideti üle kõigi kurvide ja läbi kõigi lohkude (üksikute eranditega). Tegelt päris naljakas oli. Te võite kolm korda arvata, kes sellega hakkama sai. Lõpuks olime mõlemad nii väsinud, et läksime koos lõunauinakut tegema. Mul oli ju üks öö praktiliselt vahele jäänud Ragnari pärast. Tundub, et ta saab siiski uue võimaluse tõestada ennast ja tõestada ka mulle, et mina ise pole nii kehv inimestetundja, nagu esialgu arvasin.

Aga täna oli Matuga muidu ka lõbus. Praktiseerisin juba eile koolitusel õpitud trikke ja nii hea laps oli kohe. Ainult siis jonnis, kui ma tal pükse jalast koorida üritasin. Mina ei tea, miks lastele riietamine ei meeldi.

Aga Sten ja Ott on nii armsad. Nagu ma kuulsin, olid nad täna tulnud mulle koolitusele vastu ja mind bussikas oodanud. Mina aga olin autoga ja telefoni ka ei kuulnud. Kohe kahju neist. Kusjuures, ma olin täna nii udu, et oleksin isegi peaaegu bussi peale jooksnud ja auto maha unustanud. Õnneks siiski läks paremini:D

Kommentaare ei ole: