mai 17, 2007

Busy girl

Miks ma pole leidnud aega mitu päeva siia ridagi kirjutada? Sest mul on kiire. Daaaaaa. Ma olen tegelenud oma sügissemestriplaanimise, vabatahtliku töö otsimise ja koolitükkide tegemisega.

Nimelt, ma sain pühapäeval Sandra käest ootamatult ja kogemata teada, et ööl vastu esmaspäeva läheb lahti sügissemestri ainetele registreerumine. Ja mul polnud aimugi sellest, et juba. Niisiis, pühapäeva õhtu tutvusin oma õppekava ainetega ja siis lugesime Sandraga koos minuteid keskööni, et siis ülehelikiirusel hispaania keele tundidesse registreeruda, sest need täituvad sõna otseses mõttes esimeste sekunditega. Õnneks me olime piisavalt kiired.

Ja ainete otsimie, kõrvaleriala valimise ja registreerumisega tegelen siiani. Mul tuleb vist jälle hästi tihe semester. Siiani vist kõige tihedam, täishullumaja võiks öelda. Aga nüüd tulevad juba erialased ained ja need on huvitavad. Ma tahan kõrvalerialadena võtta amerikanistika-britannistika ja romanistika suunda - viimast hispaania keele poolt, mitte prantsuse.

Aga see valimine ja aja planeerimine pole üldse lihtne. Asjad ju kattuvad või siis ei anta neid aineid, mida sul on vaja siis, kui sul on vaja või siis ei saa just sina mingil põhjusel teatud asju valida. Niisis, olen jooksnud erinevate osakondade vahel ja elanud kogu vaba aja ÕISis. Aga tundub, et sügisest saab asja.

Ma tahan sügisel ka Tartus vabatahtliku tööd teha ja võtsin eile ühendust Tartu Tugikeskuse ning Tartu Vabatahtlike Keskusega. Mõlemad on minu abist huvitatud ja ma kavatsen seal kaasa lüüa nii palju, kui saan, sest mulle meeldib sellist tööd tasuta teha. See on mulle endale. Minu hingele.

Üks põhjus, miks mul veel kiire oli, peale sügise planeerimise, oli see, et pidin tänaseks retoorika lõpukõne valmis kirjutama ja esitama. Tegin selle samaal teemal, millest üks vana postitus on kirjutatud, ehk enda hinge müümisest. Ja kuigi ma olin väga närvis ning kartsin, et äkki mu kõne pole piisavalt hea, tundus, et ettekandmine läks hästi ja sisu oli ka huvitav.

Küsisin pärast õppejõult kommentaari ja tema ütles, et ema paneks A, aga siin ei otsusta tema üksi, vaid õppejõud ja auditoorium pooleks. Ma loodan, et mul seal vaenlasi pole. Seega, üks huvitav aine on jälle läbi. Ja üsna edukalt läbitud.

Täna olid üldse väga huvitavad kõned ja samas väike seltskond kuulajaid. Tore oli ja sai palju naerda. Huvitav, kas sügisene jätkukursus - kirjalik argumentatsioon - on sama huvitav?

Aga nüüd ma lähen puhkan oma suuri pruune silmakesi. Head ööd!

Kommentaare ei ole: