mai 18, 2007

Kuidas võita meeste imetlevaid pilke!?

Lihtsalt. On vaja paari klassikalist ja mõnda uuenduslikku nippi. Millega mina täna imetlevad pilgud ära teenisin? Heledate juuste, tikk-kontsaga kingade, fuksiaroosade sukkade ja topi, miniseeliku ja valge triiksärgiga. Muidugi juurde veel sobivad kott, päikseprillid ja ehted. Ja jalad peavad ka ilusad olema, kui seelikut kanda tahad.

Kus ma siis käisin täna, sellise välimusega?
Kõige ebasobivamas kohas või noh... ühes ebasobivamatest. Käisin Tallinna Lastekodus vestlusel, kus otsustati, kas ma sobiksin üldse tuguisikuks või mitte. Loogiliselt mõeldes, oleksin ju võinud panna ennast võimalikult tagasihoidlikult ja konservatiivselt riidesse, aga no katsu siis sellise ilmaga nagu täna mõnda kostüümi selga ajada. Ei tule kuidagi kohe välja.

Aga tundub, et vestlusel läks hästi ja kirjutasin lepingule alla. 7-10 päeva pärast saan endale lepinguga uue sõbra. Ma ise loodan väga, et kõik läheb hästi. Ja ma kavatsen pingutada, et see asi toimima hakkaks.

Pärast vestlust oli mul paaritunnine ajaauk ja mida muud selelga ikak teha, kui kolistada mööda kaubanduskeskusi. Ühtki sõpra ka läheduses ei olnud või vähemalt ei tulnud nad mulle õigel hetkel meelde. Niisiis läksin hulluks ja ostsin omale mukikakit, märja ja kuiva juukse sirgendaja ja sädelevad papud. Pärast käisin veel raamatukogus ja sain, endalegi üllatuseks, ka täpselt selle raamatu, mida mul vaja oli. Jess!!!

Õhtul oli klubi tegelikult ka viimane kord. Valmistasime pühapäevast etteastet ja see tuleb nii kihvt. Tegelt ka!!! Me laulame ühte liigutustega laulu ja liigutused on nii, et kui keegi jääb ajaliselt maha või ajab sassi, siis on tema naabritel reaalne oht vastu pead nätaki saada. Hästi-hästi naljakas oli harjutada ja kui me veel vastavad kostüümid ka pähapäevaks endale tekitame, siis on ju superluks. Keegi, kes ei kaotanud eelmisel kevadel kaamera akut uue kodu taha metsa ära, võiks seda üritust filmida. Siis ma võib-olla õpiksin isegi siia videoid üles riputama.

Homseni!

Kommentaare ei ole: