mai 05, 2007

Tallinna rallist

Eile ilase, verise ja kõrvitsapüreesena töölt tüdrukute klubi poole liikudes ajas mind ikka väga vihale see nõme ralli. Don't get me worng - mul pole midagi otseselt ralli vastu. Isegi fännan roolikeeramist, aga Tallinnat juhivad ikka tõelised geeniussid. Thaks väga teada, kelle mõte oli seda kesklinans reedesel tipptunnil korraldada. Kas oleks saanud veel hullema aja ja koha valida? Ei usu...

Mul oli megakiire ja kõik teed olid kinni. Et saada Kaarli hambapoliklinniku juurde, tuli mul parkida Balti jaama ja sealt jalutada, aga ega siis asi veel nii lihtne polnud. Muidu ma vist ei virisekski. Aga mind ei lastud vajalikku kvartalisse. Kästi inna 200 meetrit tagasi ja üles Toompeale, et sealt kaudu pidi saama. Ma siis läksingi ja siiani ei saa aru, mis vahet seal oli, sest ma oleks ka mööda Wismarit otse üles põrutades samasse tupikusse jõudnud.

Asi oli mõlemal paralleelsel teel võrdselt kerga või raske - kuidas võtta. Aga ka sealt ei saanud läbi. Mitte kusagil ei olnudki ühtegi läbipääsu Kaarli hamapolikliiniku poole suunduvatele inimestele. Üks teine staff Kaarli puiestee nurgal lubas mul sirge pealt täie jooksuga üle minna, kui ma ise enda elu eest vastutuse võtan.

Läksigi siis natuke maad tagasi ja küsisin juba kolmanda staffi käest, kas sealt tohib üle tee minna. Tervitused siin kohal jobule vanamehele. Tema ütles kategoorilise ei ja lubas siis liikuda, kui üritus läbi saab, olenemata teise mehe jah-sõnast. Ma ei tea, mis ta mõtles, et ma niisama adrenaliini pärast riskin oma eluga või? Mida ma seal peale ürituse lõppu teinud oleks? Minu üritus pidi veelgi varem lõppema.

Ma olin juba üle tunni aja hiljaks jäänud ja nüüd oli nutumaik suus ja ise vahutasin vihast. Juba helistasin Signele ka, et ma vist ei saagi tulla. Millegipärast läksin veel ühe staffi juurde ja tema lubas mul üle tee joosta kohe, kui järgmine auto on mööda läinud - nad ju tulid pooleminutiliste vahedega. Aga jah, tubli töö korraldajate poolt. Nii kena, et kõik ilusti läbi mõeldud oli ja puha. Ma ei saa aru, miks nad ei võinud seda näiteks Kloostrimetsas korraldada või on see rada vaid bike'dele?

Kommentaare ei ole: