mai 13, 2007

Mina küll haaremis elama ei hakka!!!

Ehk siis Ülo saaga jätkub, kuid ma sain vahepeal sõbrannaga rääkida ja sealt kaudu palju uut ja huvitavat Ülo kohta teada. Top 1 on kindlasti see, et tal on naine ja laps, kellega ta koos elab. No tere tore eks. Ja siis ta räägib mulle algusest peale, et ta üldse ei otsigi saarelt naist ja tuleks minu järgi kuhu iganes vaja.

Praegu ka pidi salaja endale minu pärast eraldi elamist otsima. Samas mulle ei mainitud ei naist ega poega kordagi. No tore on. Kangesti tahaks nüüd talle midagi vastu kirjutada, aga ei taha kogu seda ilusat ignoreerimistaktikat ära nullida. Aga ma ei saa aru, kas ta kujutas ette, et me elame Araabia maal ja ta võibki omale sobivatest emastest haaremi kokku panna? Käigu kanni!

Eurokast ma pikalt ei räägi. Masendav. Ainus laul, mis minu meelst võitu oleks väärinud, oli Ungari blues. Seda ma kuulaks vabal ajal ka. Võib-olla läheks isegi kontserdile. Aga see tondist nimekaim... ma rohkem ei kommenteeri igaks juhuks. Kuigi laul oli kuulatav. Meenutas mulle rohutirtsu oma smokinguga.

Eile oli muidu tore päev. Selgus, et Svea on linnas ja me saime kokku ka. Päris mitu tundi tallasime mööda linna ringi ja otsisime emadepäevakingitusi, kui Annika seda mulle kogemata meelde tuletas. Aitäh talle. Käisime ka õiget tahtket banana spliti söömas ühes Double Coffee's. Ma polnud varem üheski käinud, sest kohvi poole mind ei kisu, aga eile oli nii palav ja see oli esimene söögikoht. Me läksime lihtsalt jäätist otsima ja leidsime hea söögi, hea teeninduse ja lapsepõlve raadiohitid eest. Superluks ju.

Täna pidasime ristiema perega emadepäeva ja käisime Reliikvia pubi avastamas. Minu jaoks oli see liiga euro ja süüa seal ka midagi ei olnud (no võib-olal oli ka, aga mu kõht oli täis ja magustoiduvalik oli väga mitteoriginaalne - pannkoogid või jäätis), aga mõningaid lahedaid dekoratsioone nägin küll. Samas, telliskivisse paigutatud lamp peakohal oli liigagi hirmuäratav. Edasi jalutasime jälle mööda jõeäärt. Tore oli.

Kommentaare ei ole: