mai 03, 2007

Tänastest unenägudest

Ma ei tea, mis trikke alateadvus minuga mängib.

Kõigepealt nägin unes, et sattusin ühe gei sünnipäevale kuhugile kahtlasesse ja salapärasesse majja Tartus vist. Mina sünnipäeva last ei tundnud - olime kohtunud vist paar korda - ja kingituse unustasin ka muretseda. Seal oli üks mölluruum ja teine selline tüüpiline elutuba, kus sünnipäevalaps, tema partner ja vist keegi kolmas veel diivanil vedelesid ja telekat vaatasid. Mina sattusin ka sinna - ärge küsige miks.

Minu üllatuseks, sünnipäevalaps kutsus mind enda juurde, enda kaissu istuma. Mina läksingi. Mõtlesin, et saamegi paremateks sõpradeks ja ausalt öeldes, on ju mõnus ka, kui keegi sul kõvasti ümbert kinni hoiab. Naljakas oli aga see, et ta käitus minuga kuidagi väga vabameelselt, eriti arvestades seda, et ta pidi olema homoseksuaalne ja tema partner istus seal samas.

Ühel hetkel üritas ta isegi mulle kätt püksi panna. Ma muidugi eemaldasin ta käe endalt, aga ta käskis ennast usaldada ja pani käe tagasi mu alakõhule, otsa pidi püksikummi vahele. Ma mõtlesin, et no OK, ega see esimene kord ei ole, vaatab, mis saab. Siis ta hakkas midagi huvitavat tegema. Ta tegi käega laineid vist ja see hakaks juba liiga mõnus tunduma. Ma igaks juhuks keerasin end tema käeulatusest välja. Muide, see tüüp meenutas ühte mu tuttavat geid ja jsut geid, mitte bi'd. Seda und ma edasi kahjuks ei mäleta.

Aga siis tuli uus unenägu otsa. Nägin, et olen tulevasel õllekal ja isegi logistiliselt nägin ära ühe telgi asukoha ja oleksin kohe-kohe ka teise üles leidnud, kui äratuskell poleks helisenud. Igatahes, nägin ka mõnda tulevast töökaaslast. Praegu võin, käsi südamel öelda, et ma ei tunne neid. Veel. Võib-olla unenägu ennustas ette?

Üks oli selline heledapäine rastadega tüüp, kes mulle tuttav tundus - aga ainult unes - , teine oli üks tüdruk, kellelt küsisin ka kohe igaks juhuks, kas ma tean teda. Tuli välja, et teangi, aga ta oli hetkel ilma meigi ja parukata, mitte, et tal juba niigi kena soeng poleks olnud - lihtsalt õhukesed juuksed. Ja mulle räägiti sellest ka, et kohe tulevad vene tüdrukud ka tööle, nii et Universaalis küll mingeid integratsiooni- või tolerantsiprobleeme olla ei tohiks. Aga see uni jäi ka lõpuni vaatamata. Eks lives läheb juuli alguses edasi.

Kommentaare ei ole: