detsember 25, 2007

Jõulud ja pisarad

Esimest korda tegi Blogger mulle ka nii, et kirjutasin pika jutu ära ja avaldamisel ei jäänud sellest midagi järgi.

Mõte oli tänada kõikide soovitud ja alateadlikult soovitud ning saadud armsate ning tähendusrikaste kingituste eest nagu näiteks oli fotoalbum, kuhu lõpuks klassipildid ära panna sai. Jõudsin kooli enne ära lõpetada, kui pildid vaatamiseks välja panna. Nüüd on see siis ka tehtud. Kusjuures, nii imelik oli. Üritasin peale 1,5 aastat kirjutada piltide juurde inimeste nimesid ja ikka päris mitu ei tulnud meelde enam.

Oma soovide nimekirjast sain ka alkomeetri ning mingi variandi punaseid kõrvarõngaid. Samuti paar kellukest täienduseks neile, mille ise kokku ostnud olen. Aga ma jumaldan neid. Ja sel aastal olen vist kellukeste näol küll sadu kroone Pelgulinna Sünnitusmajale annetanud. Käsi peseb kätt:D

Ma vist polegi kunagi varem nii pika vahega siia kirjutanud, aga elu on hetkel selline. Täna on esimene jõulupüha. Mina istun üksi kodus ja valan ühe filmi pärast pisaraid. Nimelt vaatasin üle pika aja Pay it Forward'it, mille lõpus ei saa lihtsalt kuidagi teisiti kui peab kõva häälega nutma. See on nii kurb. Päris elus tundub ka sedasi olevat, et iga heategu saab karistuse ning muutus nõuab ohverdust. Nii ka seal. Seepärast nutangi. Aga üldiselt on väga toredad jõulud olnud. Hunnik - küll tavapärasest väiksem - tähendusega kingitusi ja hea uudis Rinaldolt. Mida muud ma peakski tahtma? Seda rõõmu muidugi ka, mis peegeldub teiste nägudelt kingitusi avades. Ja sel aastal olen väga palju pihta pannud neid tehes ja valides.

Arutasime just ükspäev Peeduga, et nii nõme on, kui inimesed viskavad kingitused kohe peale saamist avamata kõrvale. See rõõm on ju ainus, mida kingituse tegija saab ja ootab. Ja see võetakse nii ära. Aga viimasel ajal on kombeks teha nii.

Pühapäeval käisime Kati perega Tai restoranis. See oli lahe. Lõpetasin oma jõulupaastu seepärast varem ära. Mõnes mõttes kahetsen, üldiselt aga ei. Nii hea oli. Siiani isutab krevettidega kevadrullide järele. Mmm...

Kas kellelgi mulle parajaid kauboisaapaid on laenata? Kiire!

P.S. Käik on oodatud minu juurde uut lauamängu proovima.

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Hey!
Mis number jalg sul on?
Mul on ühed kodus hetkel. Mingid 39 suurus vms. Mulle suured igatahes. Aga tegelt käin nendega aegajalt kui villase soki sisse panen on ok.

Mis lauaäng sul on? Mul on lausa 5 uut lauamängu kodus ;)

Ja veel.. ma laus aigatsesin su postituste järgi juba.

Mia ütles ...

40 on tegelt, aga ma prooviks küll hea meelega.

Mis värvi?

Lauamängu nimi on Võidab see, kel surres kõige rohkem asju on.

Me võiks näiteks homme õhtul vms mängida ja ma prooviks saapaid ka. Kuigi parem oleks veel varem, sest mul on 28ndal juba neid vaja ja kui ei sobi, on kaka.

Mul on tglt täna ka nii palju kirjutada, aga hetkel pole veel nii hea olla. Elu esimene pohmakas:D