detsember 14, 2007

Kas ma siis tõesti olen nii kole ja nõme?

Mõtlen juba pikemat aega, et miks on nii, et osa inimesi omab aastaid üht partnerit ja peale lahku minemist ei möödu kuu aegagi, kui neil on keegi uus ja suus väide, et nad on nii-iii armunud ja samas on teised inimesed - nagu mina - kes on oma välja valituga heal juhul mõned kuud koos ja siis üle aasta üksi, ilma et vahepeal ühtegi sobivat pakkumist tulnud oleks?

Kas keegi oskab sellele küsimusele vastata? Ja kuidas teise gruppi üle kolida saab?

Aga ilusaid asju ka. Ükspäev oli mul Otti nõmeda käitumise pärast veidi tuju ära ja muidu ka polnud just kõige parem päev olnud, aga siis sain, vastu ööd, Aivarilt sellise armsa sõnumi: Aitäh, et sa mul olemas oled. Sinu peale mõeldes ja meie tegemisi meenutades tekib hea mõnus tunne:)

See tegi tuju heaks. Tore, et on ka selliseid sõpru ja kõik pole sellised, kes peale mitut kuud vaikust vastavad "terele" "nuh".

Praegu sain naljaka asja teada. Heale sõbrannale pakuti tööd lapsehoidjana. Tal pole kogemusi peale tuttavate titade ahistamise ja minu meelest ta ei sobiks ka, iseloomu poolest. Vähemalt KMiga ei rääkinud ta sõnagi, kui pakkusin teda enda asemele ja ta intervjuul käis. Enivei, tal pole ka vastavat haridust ja just kuulsin, et ta tahab vähemalt sama palju palka kui mina. Huvitav, kas temal on liiga kõrge enesehinnang või olen mina liiga odav? Tõenäoliselt mõlemat.

1 kommentaar:

Maria ütles ...

Ma tahaks sulle pika loo rääkida sellest kuidas palgaingimustega ei ole võimalik saada nomraalseid kokkuleppeid ja kuidas alati keegi vähem oskaja on palju võrdsem kui oma la spets ja kuidas põhikooli haridusega tips saab kordades rohkem palka kui kõrgahridusega tips.

Aga kole sa pole ja need kes mehi sageli vahetava on lihtsalt rohkem kõigesööjad. Ja sina oled lihtsalt valivam. Ja sinna teisele poole saadkis edasi,e t lased oma lati alla ja võtad suvalisi mehi ette suvalistelt pidudelt ja ühel hetkel, isegi kui alguses see nii ei tundu, siis hakkab sulle mõni mees meeldima ja saa armud sest ta räägib sulle ilusaid sõnu et sinuga magada ja väljas käia ja lasta endale süüa teha ja kui ta sinusse veel armunud on siis räägib ta sulle veel ilusamaid sõnu. Kui sa vaid laseksid ja toob sulle lilli ja kinke ja...
Vähemalt mina arvan nii. Aga tegelt on olemas tõesti osad inimesed kes võtavad järjest rajalt maha rikkaid ja edukaid ja häid mehi ja vahetvad neid siis nagu sokke. Ja mis peale kõige muu, ILUSAID JA SEKSIKAID sokke ;)