november 02, 2022

Kirjad Kahele Triibule 72

Hey, kallis!

Pole ammu kirjutanud, aga sa ei lase mul end ka kuidagi unustada :)

Uus töö- ja lasteaiahooaeg on kiirelt käima läinud ja sa tundud kuidagi eriti suur nüüd. Sa oled järsku üle meetri mees ja räägid ise ka tihti, et sina oled suur ja õde on väike. Septembriga tulid lõpuks miksid. Olin neid kaua oodanud ja nad on siiani harvad külalised - eriti eesti keeles - aga nad tulevad. Minu meelest ei ole see tüütu, vaid huvitav. Ma tahan ju väga teada, millest ja kuidas sa mõtled.

Sul on taas lugemisperiood ja mulle väga meeldib koos sinu ja raamatuga end kuskil teki all kerasse tõmmata. Vaatasime siin ükspäev ka vanu pilte ja videoid sinust ja sul oli selgelt väga huvitav. Meil endalgi oli huvitav vaadata, kui palju sa kasvanud oled. Hästi ei mäletagi sind enam teistsugusena.

Välimuselt meenutad sa aina enam metsjeesust, sest su juuksed on juba silmini, aga meil oli kokkulepe, et enne pulmi lubad veel korra lõigata ja pärast võid kasvatada kaua tahad. Me aeg-ajalt ikka kontrollime, et kas äkki võiks lõigata, aga siiani veel mitte. varsti saab tutte teha.

Sa rõõmustasid meid hiljuti, demonstreerides, kuidas liiva numbreid saab kirjutada. Üks, tagurpidi kaks ja kolm olid tore üllatus. Veidi veel hiljem nägime, et te olete vist lasteaias ka oma nime kirjutamist harjutanud, sest esimesi tähti sa oskasid justkui ise.

Kaka on jätkuvalt popp teema. Püüame seda vannitoas hoida, aga ta lipsab kogu aeg välja. Ka näiteks lauludesse, kus sa nüüd sujuvalt sõnu asendad. See vist on arenguline hüpe. Lisaks avastame sind aina rohkem luiskamas, sa väike kavalpea. Ja sinuga saab asju arutada, läbi rääkida. Sa oled juba üsna mõistlik kolmeaastase kohta.

Viimastel päevadel tuleb sinu suust ka aina rohkem naljakaid fraase. Nt, et arvutisse ei saa kirjutada, sest seal ei ole paberit või, et su õde sai omale suure venna. Mõlemad on ju tõesed, aga mitte päris korrektsed. Naljakas on ka see, kuidas sa räägid minu eeskujul, et oled nii higine ja teed trenni.

Kell on palju, nii et täna ka pikka juttu ei tule.

Tea vaid, et armastame sind rohkem kui kakat!

Emme

Kommentaare ei ole: