juuli 12, 2008

Kontoriroti elamused


Ma ei viitsi enam vabandada ja põhjendada, miks kirjutamises nii pikki pause pean. Asi ei ole ajas. Selle aja ju ikka leiaks. Asi on viitsmises ja jaksamises.

Enivei, vahepeal sai üle elatud Õllesummer ja ka kaks kolmandikku mu erialasest praktikast.

Õllesummer oli nagu õllesummer ikka, ainult et veidi igavam ja kehvema kassaga. Ei teagi, mis seda põhjustas. Ja see oli ka hull, et pidin jooksma kolm päeva ühelt töölt otse teisele. Magada sain vahepeal umbes viis tundi, siis läks energiajook sisse ja ma ju ei joo tavaliselt neid ning lasin jälle nagu orav rattas. Sel hetkel oli isegi hea omadus, et praktikal on oodatust tükk maad igavam, aga ma saan aru küll, et see pole tegelikult kellegi süü. Kui on tegevust, siis on väga huvitav ja tore, aga vahepeal on lihtsalt palju asju, mida ei saa või pole mõtet mulle paariks nädalaks selgeks õpetada. Kasutegur on lihtsalt liiga väike.

Lahe on see, et turunduses on ka kolm noort poissi praktikantideks. Nendega saan hästi läbi ja vahepeal saab isegi nalja ja see on ka äge, et minule kehtivad kõik samad soodustused, mis teistelegi. Nt mind liideti ka kohe suvepäevadel osalejate hulka ja sain ka tiimisärgi ja igasugu muud nänni möödaminnes ning mind võeti kaasa ka osakonna puhkuseeelsele uhkele lõunasöögile eile. Ma kogu aeg kardan, et mind need eelised ei puuduta ja siis keegi ütleb jälle, et aga muidugi. Aga ma lihtsalt ei taha mingeid lootusi endas ette tekitada.

Ja eile oli olenemata sellest lõunasöögist üsna nõme päev. Kõik läks valesti. istusin isegi vale bussi peale kodubussi asemel ja avastasin alles Mähe teel aja siis sai mõnuga jalutada ja orienteeruda. Vähemalt oli ilus ilm. Loodetavasti tuleb täna tore päev. Näen oma kolme väikest lemmiksugulast ja Rakvere sõpru. Mul ei tule hetkel rohkem midagi tarka meelde, mida siia kirja panna, nii et teine kord...

Kommentaare ei ole: