september 02, 2011

Enne oli hambas auk, nüüd rahakotis

See hakkab vist klišeeks muutuma juba, aga kui enda nahal koged, on ikka vastik küll.

Käisin täna hambaarsti juures, sest õnneks ei ole juba mitu aastat ühtegi probleemi olnud. Nüüd küll muutus üks kiku tundlikuks, aga eelkõige tahtsin lihtsalt kontrollida ja preventative maintenance'i teha.

Kohapeal selgus aga, et täitsa päris maintenance'i on vaja ja seal, kus ma ei oodanud. Pidi olema üks piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisitilluke auk ja veidi hambakivi - elus esimest korda. Otsustasin korda teha.

Tore tädi tegi küll natuke haiget, mistõttu ma olin toolis krampis ja pulksirge. Aga siis ta lohutas mind nagu viieaastast väljenditega nagu: ainult üks kord puurime veel. Enam sügavalt ei tee. Rohkem valusaid asju ei kasuta. Tubli!:D Ma oleksin vist kõva häälega naernud, kui ma ei oleks valust ja veelgi suuremast hirmust paanitsenud.

Aga jah. Pärast piiiiiiiiiiiiiisikesi protseduure anti pihku üks paber, mille alusel maksma pidin minema. Seal polnud kirjas muud kui vihje mingile arvele. Ohkasin ja lootsin parimat. Parim oli 52 eurot. Aga eks see ole vist üks kaval nipp alles kassas õige kuluaruanne kätte anda. Muidu vist pooled tõuseks toolist püsti enne töö algust või jätaks kassaosa vahele. Mõtleks, kui veel oleks midagi suus väga pahasti olnud või erakliinikusse läinud...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hambaarstid on ikka täielikud nöörijad.